Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Kilpailutoiminta Liiton asiat

Kilpailukalenteri 2018

Kilpailukalenteri vuodelle 2018 on julkaistu. [2017-11-14 14:08:48]

Löydätte kilpailukalenterin SBL:n verkkosivuilta "kilpailut"-kohdasta, jossa alinna ovat koko vuoden kalenterien linkit kts. 2018. Tätä versiota päivitetään, joten sietä löytyy aina ajankohtaisin kalenteri.

Saatteeksi:

Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille ja liiton tapahtumille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen pelillisistä seikoista.

Kerhojen kilpailuviikonloppuja saatetaan kerhojen omista toiveista vielä siirtää (lisätä, muuttaa tms.), mikäli se on kalenterin tekemisen kannalta mielekästä. Mikäli haluatte tehdä muutoksia tai tarkennuksia kerhonne kilpailuihin olkaa yhteydessä toimistoon: office(ÄT)bridgefinland.com (posti menee Huldalle ja Timolle)

Jos samalle päivälle/viikonlopulle osuu useampi kilpailu, on kalenterissa kyseinen viikko kahdesti. Katsokaa siis päivämäärät tarkasti. Lisäksi kunkin kuukauden oikeassa alareunassa on kohta: Muistiinpanot. Tässä voi olla oleellisia lisätietoja. Kunkin kuukauden viimeisin päivityspäivä näkyy kuukauden otsikon alla.

Tänävuonna piirien valvojat olivat ensimmäistä kertaa mukana sovittelemassa kalenteria ja palaute käytännöstä on ollut positiivista. Jatkossakin voitte keskustella oman piirinne valvojan (aluevastaavat) kanssa kilpailukalenterin kehityksestä.

Hyvää pelivuotta 2018!
14.11.2017

Hulda Ahonen Timo Sairanen Piirien valvojat
Toiminnanjohtaja SBL Toimistosihteeri SBL

Linkki: Kalenteri 2018

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle