Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Kilpailutoimikunta SM-kilpailut

Juniorien SM-kilpailuissa pelataan tavallista vähemmän jakoja

[2019-01-16 12:20:54]

Suomen Bridgeliiton Kilpailutoimikunta 16.1.2019

Kilpailutoimikunta on käsitellyt junioritopimikunnan puheenjohtajan Petteri Niemisen pyynnöstä ehdotuksen, että junioreiden SM-joukkuekilpailun ja junioreiden SM-parikilpailun jakomäärät olisivat SBL:n Kilpailumääräyksiä (minimissään 40 jakoa per kilpailu) alemmat (32-40jakoa, minimissään 32 jakoa) ja myöntää tähän luvan.

Kilpailutoimikunta toteaa, että se haluaa säilyttää myös junioreiden SM-kilpailut mahdollisimman kilpailullisina. Kilpailutoimikunta ei esitä tältä osin Kilpailumääräysten muuttamista.

Päätöksen tekemiseen osallistuivat toimikunnan puheenjohtaja Mauri Saastamoinen sekä jäseninä Pekka Viitasalo ja Pasi Suominen.

Mauri Saastamoinen
Kilpailutoimikunnan pj

---
Junioritoimikunta ehdottaa, että junioreiden SM-joukkuekilpailun ja SM-parikilpailun jakomäärät olisivat n. 32 - 40 jakoa per kilpailu. SM-kilpailuiden jakojen määrää tulee vähentää, koska kilpailuihin osallistuu alle 12-vuotiaita n. vuoden verran pelanneita junioreita. Jakojen vähentäminen lisää kilpailun sujuvuutta ja myös tekee kilpailusta kaikille junioreille mukavamman pelitapahtuman.

Petteri Nieminen
junioritoimikunnan puheenjohtaja
- 16.1.2019 -TS -

Päivitetty: 2019-01-16 12:20:54

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle