Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus BBOFinland

BBO-kilpailuiden kehittäminen Covid-19 epidemian aikana.

[2020-03-25 12:46:34]

Tämä viesti on suunnattu BBO-finlandissa pelaaville pelaajille, ja niille jotka haluaisivat pelata BBO-finlnadissa, mutta siellä ei ole heille vielä sopivaa tarjontaa.

Mahtavaa, että pelaajat ovat löytäneet BBO-finlandin pelitapahtumat näin hyvin, näin lyhyessä ajassa.

Viikottainen kilpailuaikataulu on tehty, muttei kiveen hakattu. Jos jonkun kilpailun ajankohta tai pituus tuntuu hankalalta tai olisi tarve jollekin lisäkilpailulle, niin kerro ajatuksesi ihmeessä eteenpäin. Kilpailuja voidaan muokata. (esimerkiksi viikonlopun VP-kilpailut tulevat muuttumaan jo hetti tällä viikolla.)

Keskustelen säännöllisesti Lasse Utterin kanssa hänen saamastaan plautteesta, sekä tietysti saan itse palautetta.

Jatkossa palaute tulee parhaiten kuulluksi, kun laitat sen minulle (osoite toiminnanjohtaja(ÄT)bridgefinland.com) sähköpostilla. Laita viestin otsikkoon alku: BBOF PALAUTE.

Ylläoleva otsikko tarvitaan viestiin siksi, ettei arvokas palautteesi uppoa satojen viestien joukkoon.

Tietyt asiat, kuten voittopistejako on päätetty hallituksessa, ja niiden muuttaminen vaatii hallituksen päätöksen. Laitan kilpailutoimikunalle tehtäväksi pohtia BBO-finlandin pelien voittopistejaon uudistamista, mutta nämä asiat vievät aina hieman aikaa, eikä niitä ole tarpeen tehdä hutaistusti.

Syynä sille, ettei kilpailuista haluta jakaa kovin paljon mitään "palkintoja" on se, että pyrimme näin estämään väärinkäytöksiä(lue: huijaamista). Valitettavasti aina kun on jotain saavutettetavaa- kunniaa (mestaripisteet) tai rahaa, on kiusaus joillekin liian suuri, etenkin kun mahdollisuus huijaamiseen on ilmeinen.

Lajimme on herrasmieslaji. Olemme Suomessa olleet varsin ylepeitä siitä, ettei meillä huijata ja että pelaajat kunioitavat toisiaan ja käyttäytyvät hyvin. Pidetään tämä hieno linja myös BBO:ssa pelattaessa.
Etenkin nyt, kun emme pääse toisiamme oikeasti tapaamaan, on käyttäytyminen nettipeleissä nostettava mahdollisimman hyvälle tasolle.

Tervehdi vastustajia. Ole kannustava ja ystävällinen. Kiitä korteista. Ja miksei, jos aikaa sattuu olemaan, voisi kysyä kuulumisiakin! Tämä on nyt se yhteisö, joka meitä tukee, kun rakas bridgeharrastus kasvokkain on mahdoton.

Hyviä pelejä kaikille, ja kiitos rakentavista kehitysehdotuksistanne!

Hulda Ahonen
Toiminnanjohtaja/SBL


Päivitetty: 2020-03-25 16:30:08

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle