Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: BBOFinland BBOFinland

Ilopelata Liigasyksy on alkamassa katso ilmoittautumisohjeet

[2021-08-24 15:11:09]

Tervetuloa #Ilopelata-liigaan


Keväällä pelattiin ensimmäinen BBoFinlandin parissa ilopelataliiga normaalin Bboliigan lohkoissa. Koska osanotto oli innostunutta, päätettiin että seuraava liiga järjestetään tämän vuoden syksyllä. Nyt on aika kerätä joukkue ja ilmottautua mukaan syksyn liigaan.

#Ilopelataliiga
Joukkueisiin kuuluu vähintään 4 pelaajaa, ylärajaa ei ole. Kunkin pelaajan tulee olla liiton jäsen eikä hänellä saa olla kasassa 10MP:ä enempää viime vuodenvaihteen MP-listassa. Joukkue voi vaihdella ja täydentää parejaan vapaasti, mutta luonnollisesti pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa.

Kilpailumaksu 40€ per joukkue. Maksuohje tulee ilmoittautumissivulle bilboon.

Ilmottautumisaika päättyy lauantaina 04.09.2021 ja pelit alkavat seuraavalla viikolla. Ilmottautuminen bilboon, http://www.bridgefinland.fi/bilbo/
Liigan kesto riippuu osanottajamäärästä, alustavasti oletetaan päättymisajankohdan olevan joulu-tammikuussa.

Joukkueet järjestetään lohkoon tai lohkoihin, joissa on suunnilleen yhtä monta joukkuetta.
Kun lohkojen alkuottelut, 16 jakoa, kaikki kaikkia vastaan (ns Round Robin) on pelattu, siirrytään knockout-peleihin eli pudotuspeleihin, joihin pääsee noin puolet joukkueista. Nämä pelaavat cupin omaisesti siten että aina voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle.
Otteluita on n.1 ottelu viikossa. Jos jollekin viikolle ei ottelu sovi niin on rästiottelu pelattava mieluiten heti seuraavalla viikolla.


Tervetuloa mukaan!

Markku
0500 453434
markse@kolumbus.fi
Lasse
040 7478528
lasse.utter@kolumbus.fi

Päivitetty: 2021-08-24 15:11:09

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle