Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen avoin joukkue taistelee jatkopaikasta

(2014-06-27 15:27:12)

Suomen avoin joukkue on 8,31 ottelupisteen päässä jatkopaikasta

Kun 12 kierrosta on pelattu on Suomi A-lohkon 11. Jatkopaikkaan oikeuttavaan yhdeksänteen sijaan on 8,31 ottelupistettä eroa. Jäljellä olevilla viidellä kierroksella Suomi kohtaa vielä Slovenian, Irlannin, Skotlannin, Espanjan ja Norjan. Näistä joukkueista Espanja, Skotlanti ja Slovenia ovat tällä hetkellä lohkon peränpitäjiä, Irlanti on Suomen edellä kymmenentenä ja Norjan joukkue lohkon kakkosena. Alkusarja pelataan loppuun lauantain 28.6. aikana.

Kroatiasta kantautuneiden terveisten mukaan Suomen joukkue Kauko Koistisen johdolla toivoisi bridgeen sovellettavan jalkapallon pistelaskutapaa. Silloin jatkopaikka olisi jo käytännössä varma. Onneksi myös bridgelaskulla se on edelleen täysin mahdollinen.

A-lohkoa johtaa Ruotsi ja Norja on tällä hetkellä hyvänä kakkosena. Myös Viron joukkue on tällä hetkellä jatkopaikassa kiinni ollen lohkon seitsemäntenä.
B-lohkon kärkikolmikko on tällä hetkellä Englanti, Israel ja Tanska. Italian joukkue on vasta 10. ja tällä hetkellä vaarassa karsiutua jatkopeleistä.

Senioreiden ottelut ovat edenneet jo A- ja B-finaaleihin. Suomen joukkue pelaa B-finaalissa. Joukkue on sijalla 9/14 kun otteluita on jäljellä vielä neljä.

Naisten sarjan kärkikolmikko on 12 ottelun jälkeen Alankomaat, Italia ja Englanti. Norja ja Ruotsi taistelevat mitaleista ollen nyt 4. ja 5. Naisten sarjassa pelataan 23 ottelua, joten kilpailu on edennyt juuri puoliväliin.

MaKu

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle