Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Rally 4 pelattiin Kuopiossa

(2014-07-01 15:50:23)Sami Mäki ja Marko Ketola Rally 4 voittajat


Puijon 35. kesäkisoissa pääkilpailu oli Rallysarjan 4. osakilpailu, jossa osanottajia oli mukavasti ympäri maata. Johtopaikka semibarometrina pelatussa kilpailussa vaihteli mielenkiintoisesti ja ilahduttavinta oli nähdä toissavuonna bridgeharrastuksen kerhotasolla aloittaneen pariskunnan Martta ja Janne Haukipuron Kuopion Bridgekerhosta olevan upeasti ylimpänä screenillä vain muutama kierros ennen kisan loppua. Lopussa tamperelaiset Sami Mäki ja Marko Ketola nousivat voittoon, Pieksämäen Mika Laitinen ja Ilmo Jäppinen toiseksi ja Kuopion Bridgekerhon Heikki Miettinen Tolvasen Yrjön kanssa kolmansiksi ennen Marttaa ja Jannea. Monet ennakkoon vahvat parit jäivät yllättävän kauas kärkisijoista.

Scratch-sarjassa Mika ja Ilmo voittivat, Sami ja Marko kakkosina, kolmansiksi nousivat B-55:n Markku Pekkinen ja Esa Väliaho. Parhaat kuopiolaisparit olivat Heikki Miettinen-Yrjö Tolvanen neljäntenä ja KuBK:n Juhani Sutinen ja Puijon Bridgen Kari Varto kymmenentenä kahdenkymmenenkolmen parin kilpailussa.

Viikonlopun kolmen kilpailun yhteistuloksen parhaana Puijon Maljaan kaiverretaan vuoden 2014 kohdalle nimi Heikki Miettinen, joka onnistui kaikissa kilpailuissa erinomaisesti voittaen Puijon Bridgen Esko Pääkkösen kanssa sunnuntain IMP-kilpailun ja päätymällä perjantain henkilökohtaisessa toiseksi.

Slammiin ei taaskaan tarvittu yli kolmeakymmentä arvopistettä kun Juha ”Judo” Luostarinen Kajaanista luottaen vahvaan väriinsä tarjosi B-55:n Martti Merosen kanssa 6 pataa alla olevilla korteilla idän kädestä. Puolustus ei uskaltanut antaa etua muissa väreissä ja tyytyi valttilähtöön oikean ruutulähdön sijaan. Se riitti Judolle, sillä NS:lle jää valtin poiston jälkeen joko ruutu tai herttatikki riippuen etelän ratkaisusta idän pelatessa toisen hertan ässän jälkeen. Kotipeli ja täysi pistesaalis jaossa, kun toinen tarjottu pataslammi pelattiin pietiin.

JAKO

JAKO

Haukipurot vs Laitinen-JäppinenKuopiolaiset Martta ja Janne Haukipuro kohtasivat scratchin voittajat Mika Laitisen ja selin istuvan Ilmo Jäppisen Pieksämäeltä

Malja
35 vuotta kiertänyt Puijon Malja siirtyy Puijon Bridgen puheenjohtajan Kari Varton onnitellessa vuodeksi Heikki Miettisen haltuun. Pelinjohtaja Markku Seppänen varmistaa taustalla.

Kirjoittaja
Kari Varto

-H.A.-

Linkki: KAtso tulokset täältä.

JAKO

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle