Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Vuoden ensimmäiset SM-mitalit jaetaan Bridge Areenalla 17.1. ja 18.1.2015

(2015-01-07 13:41:06)

SM-kisat tulossa! Onko sinulla voittava käsi?


Vuosi 2015 alkaa SM-rintamalla hyvinkin nopeasti, sillä senioreiden SM-parikilpailu ja junioreiden SM-joukkuekilpailu pelataan Bridge Areenalla jo heti tammikuun puolivälin jälkeen.

Junioreiden peliohjelmaan on tullut muutos, kun junioreiden pelitoimintaa haluttiin jakaa tasaisemmin vuodelle. Niinpä hallitsevat junioreiden SM-joukkuemestarit olivat ”vallan kahvassa” vain lyhyen aikaa. Toivottavasti joukkue ”Koivun kaatajat”: Aleksi Aalto - Tatu Sammalisto - Väinö Törnroos - Erik Hansson, puolustavat titteliään myös tulevassa SM-mittelössä. Junioreiden joukkuekilpailu pelataan lauantaina 17.1.2015. alkaen klo: 11:00 Bridge Areenalla. Ilmoita joukkueesi mukaan!

Senioreiden SM-parikilpailu pelataan totuttuun tapaan kaksipäiväisenä. Kilpailu alkaa lauantaina klo 11:00 ja pelit jatkuvat sunnuntaina. Viimevuoden mitalikolmikko oli kovaa tasoa, kuten kilpailussa on totuttu. Kultaa: Martin Arle - Christer Englund, hopeaa: Jukka Pesonen - Sakari Stubb, ja pronssia: Seppo Laine - Kaj Sundsten. Ainakin Stubb-Pesonen ovat mitalijahdissa samalla parikombinaatiolla (7.1. tilanne) ja haastajia piisaa. Mitaleille on mahdollisuuksia varmasti useammalla kymmenellä parilla. Senioreiden parikilpailuun on osallistumisoikeus niillä SBL:n jäsenkerhojen jäsenillä, jotka kilpailuvuonna täyttävät ainakin 60 vuotta. Tervetuloa mukaan uudet kilpailijat! Ilmoittaudu mukaan täällä.

Seuraavaakaan SM-kilpailua ei tarvitse kauan odotella, sillä bridgevuoden arvostetuin SM-kilpailu SM-joukkuekilpailu alkaa piirien mestaruuksilla jo 7.2. Muodostakaa siis joukkueenne ja ilmoittautukaa mukaan! SM-joukkuekilpailu pelataan totuttuun tapaan kolmessa vaiheessa: Piirien mestaruudet 7.2., semifinaalit 7.-8.3. ja kilpailun huipentava finaali 18.–19.4. SM joukkuekilpailuun on osallistumisoikeus kaikilla SBL:n jäsenkerhojen jäsenillä. Monet kerhot tukevat pelaajiensa osallistumista SM-kilpailuihin. Kysy oman kerhosi aktiiveilta mikä on tilanne omassa kerhossasi.

Kaikkiin SM-kilpailuihin- ja liiton järjestämien kilpailujen sääntöihin voi tutustua lukemalla esimerkiksi liiton Kilpailumääräykset.

Hyvää kisavuotta kaikille pelaajille, ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Hulda AhonenNäytä kaikki uutiset | palaa etusivulle