Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Midsummer Bridge 2015

(2015-04-30 10:54:20)

Vaikka kevät on oikukas, kuten kuuluu, on kesä jo kohta täällä. Ja niin on Midsummer Bridge- kisakin!

5.-7.6.2015.
Midsummer Bridge pelataan tänä vuonna 5.-7.6. Midsummer Bridge järjestetään Salossa. Aiempi, todella kiva pelipaikka Onnelassa, oli käymässä tapahtumalle pieneksi ja lisäksi sen kulut olivat kohonneet kipurajan yli. Vaihtoehtoja mietittiin höyryn noustessa korvista.

Pelipaikaksi valikoitui Salo, jossa meillä on suuri joukko aktiivisia pelaajia ja tekijöitä. Tärkeänä tekijänä oli myös pelitilojen ja juniorijoukkueiden majoitusten edullisuus. Lisäksi luonnonkaunis Vuohensaari oli kaikille mieluinen Bankettipaikka.

Salon mukanaoloa korostaa se, että Midsummer Bridgen pääkilpailuna pelataan lauantaina perinteinen Salo Open- joukkuekilpailu. Siinä pelataan joukkuekilpailu barometrinä, kahdessa sarjassa. Avoimessa sarjassa pelaavat tänä vuonna myös junioreiden maajoukkueet kaikista kutsutuista maista. Alle 50mp-sarjassa pääsevät mp-joukkuekilpailun makuun myös hieman kokemattomammat pelaajat. Aloittelijatkin ovat siis täysin tervetulleita! Katsotaan saataisiinko alle 50mp-sarjasta tänä vuonna suurempi kuin avoimesta!

Juniorijoukkueet 2014 Midsummer Bridge


Midsummer Bridgen yhteydessä pelataan kansainvälinen junioriturnaus, johon odotetaan 12-joukkuetta, joista kaksi on Suomesta. Tämän vuotiset vieraamme ovat näillä näkymin hyvinkin mielenkiintoisista bridgemaista; Englannista, Unkarista, Irlannista, Latviasta, Norjasta, Skotlannista, Serbiasta, Tšekistä ja Virosta. Kansainvälinen tunnelma nuorekkaassa bridgemeiningissä on siis taattu.

Maaottelut pelataan perjantaina 5.6. alkaen klo 12:00. Samanaikaisesti pelataan illalla IMP-parikilpailu, joka alkaa klo 17:00. Jo tähän kilpailuun odotamme paljon pelaajia, sillä Bridge Areenalta on järjestetty bussikyyti (10€ yksi suunta 15€ pe-su menopaluu, 10€ su pelkkä paluu, ilmoittautuminen Bilbossa), jolla ehtii mukaan pelaamaan. Juniorit osallistuvat myös lauantain joukkuekilpailuun ja sunnuntain pääparikilpailuun. LISÄYS: (Bussikyydit Helsingistä on peruttu ilmoittaumisten vähyyden vuoksi)

Pelipaikkana on Salon lukio, jonka ilmavat ja valoisat tilat sopivat erinomaisesti pelaamiseen. Ruokailut on myös järjestetty pelipaikalla (la, su). Lounaan hinta on 10€ ja pelaajia pyydetään laittamaan rasti (X) ilmoittautumisen yhteyteen nimensä perään, mikäli haluavat nauttia lounasta. Syynä tähän on se, että keittiö valmistaa ruoan varta vasten meille, ja määrä täytyy tietää ennakkoon. Ruokataukojen on oltava aikataulullisista syistä mahdollisimman lyhyet, joten muualla syöville voi tulla kiirus. Salon kerho järjestää pelipaikalla myös buffetin, josta voi ostaa maukkaita leivonnaisia, sämpylöitä, virvokkeita ja kahvia. Buffetissa käy vain käteinen, joten varaa käteistä mukaan.

Vuohensaari.


Lauantain pelien jälkeen järjestetään banketti Vuohensaaren luonnonkauniilla saarella, jossa ainakin suurin osa juniorijoukkueista myös majoittuu. Banketissa jaetaan palkinnot ja nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Bankettiin on järjestetty kuljetus pelipaikalta ja paluukyyti tuodaan Salon keskustaan. Bankettiin on sitova ennakkoilmoittautuminen Bilbossa. Bankettilipun hinta on 25 euroa, joka sisältää kyydit ja ruokailun. Palkintojen jaossa jaetaan tänä vuonna joukkuekilpailusta normaalien palkintojen lisäksi palkinnot Butler-voittajille (joka muuten usein tulee alle 50mp-ryhmästä), sekä aivan uusi, esitysten perusteella jaettava ”Midsummer Mähläys”- palkinto. Kaikki juniorijoukkueet osallistuvat bankettiin. ILMOITTAUDU BANKETTIIN VIIMEISTÄÄN 31.5.!!!

Banketin Menú: (noutopöydistä) Juustosalaatti, Kasvissalaatti - Kokonaisena paistettu porsaan uunifilee (tarjoillaan kylmänä) - Paistikastike - Uudet perunat yrttiöljyssä - lämminsavulohi - patonkia + levitteet - alkoholittomat ruokajuomat - jälkiruoaksi marjarahka tai suklaamousse ja Kavi/Tee.

Kilpailunjohdoista vastaa liiton pääkilpailunjohtaja Kati Sandström avustajineen. Kaikki kilpailut pelataan vähintään kultatasoisina. Lauantain kilpailu on barometri ja sunnuntain kilpailu on suunniteltu semibarometriksi.

Majoituksia Salossa on kyseisenä viikonloppuna hieman normaalia vähemmän, sillä kaupungissa järjestetään samanaikaisesti myös muita kansainvälisiä tapahtumia. Varaa siis majoituksen mahdollisimman nopeasti! (Pii hotelli) Myös paikalliset pelaajat ovat valmiita majoittamaan pelaajia. Soitathan näistä asioista joko Jarmo Laaksolle (P: 0400-532385) tai Riitta-Liisa Mäkelälle (050-3240234). Tarvittaessa voi majoittua myös Turussa (Hotelli Julia), jonne ajaa Salosta noin 40 minuuttia. SBL on varannut Salon Pii hotellista kahden hengen huoneita kahdeksi yöksi perjantaista sunnuntaihin. Näitä voit kysyä toimistosihteeri Timo Sairaselta (P:040-8407271)

Artikkelin perässä löytyy Midsummer Bridgen esitteet PDF-muodossa. Kertokaa ystävillenne tapahtumasta. Esitteitä saa jakaa!

Toivottavasti näemme Midsummer Bridgessä todella paljon pelaajiamme ympäri koko Suomen ja kaikessa tasokirjossaan!

...


Mahtavaa kesäbridgetapahtumaa ja tietysti hyviä kelejä toivoen;

Hulda Ahonen
Edit H.A. 27.5.
Edit 12.5. -ts-

Alasivut:
SBL:n varaamat huoneet ovat loppuneet

Midsummer Bridge - Esite suomeksi
Midsummer Bridge - poster in English
Aikataulu - Schedule - Midsummer 2015
Midsummer Bridge 2015 Tournament report

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle