Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen Bridgeliitto täyttää 80 vuotta vuonna 2016!

(2015-08-28 15:26:37)

.
”Toukokuun 26. päivän alkuilta oli kuulaan kaunis, mutta viileä. Päivällä oli ollut + 14 C, mutta kevyt virtaus kävi luoteesta. Auringon vaipuessa alemmaksi lämpö katosi. Kevät oli kuitenkin hyvin ajallaan – Esplanadin lehmukset viheriöivät jo tuuheina.” Lainaus Kari Koistisen, Hienoston salongeista takametsiin. Suomen Bridgeliiton historia 1936-1996 kirjasta, jossa kuvataan SBL:n perustamiskokousillan sääoloja Helsingissä vuonna 1936.

Suomen Bridgeliiton perustamiskokous pidettiin 26.5.1936 Pörssi-ravintolassa Fabianinkadulla. Tästä kokouksesta on jo vierähtänyt tovi ja vuosi 2016 on SBL:n toiminnan 80-vuosi. Suomen Bridgeliitto juhlii tätä kunnioitettavaa ikää järjestämällä tuossa samaisessa tilassa juhlapelit, lounaan ja päivälliset.

Laita päivämäärä kalenteriin!
Varaa kalenteristasi jo nyt lauantaipäivä 21.5.2016. Silloin pelataan Pörssiklubilla 80-vuotisjuhlakilpailu. Kilpailu pelataan koko päivän mittaisena, niin, että osallistumislippuun kuuluu sekä lounas, että illallinen Pörssiklubilla. Kaikkien suomalaisten pelaajien lisäksi paikalle on kutsuttu Suomen Bridgeliiton kansainvälisiä ystäviä lähinaapureista. Osallistumislipun hinta on teeman mukaisesti 80 euroa.

Suomen bridgeliitto järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan (juhlavuoden kulujen kattamiseksi), jossa eniten huutanut voi ostaa itselleen kokeneen/menestyneen/taitavan/kauniin/mielenkiintoisen bridgepartnerin juhlakilpailuun. Pelaajat, jotka ovat kaupan, selviävät myöhemmin, mutta voidaan odottaa, että niin moni kärkipelaaja on käytettävissä tällaiseen hyvään tarkoitukseen, että osa tarjokkaista joudutaan jopa karsimaan arvalla pois. Huutokaupan meklarina toimii Olavi Kivipensas. Huutokaupan yksityiskohdat ja kaupattavat pelaajat selviävät myöhemmin.

Juhlavuoden erikoisuuksista ja kilpailun yksityiskohdista tiedotetaan lisää liiton sivuilla. Kaikki lajimme harrastajat ovat kuitenkin tervetulleita juhlistamaan liiton 80-vuotista taivalta!

- Hulda Ahonen -

.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle