Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Naisten SM ylivoimaisille Agneta Berglundille ja Maria Nordgrenille

(2015-09-15 13:05:28)

Agneta Berglund ja Maria Nordgren.Naisten SM-parikilpailu pelattiin 12.9. Turussa. Kilpailuun otti osaa 25-paria, jotka saivat nauttia erinomaisesta ja valoisasta pelipaikasta, kun turkulaiset olivat saaneet tapahtumalle tilat Kupittaan Paviljongista. Kilpailunjohtajana toimi niin ikään paikallinen, kun Patrik Eriksson johti ensimmäisen SM-kilpailunsa. Kilpailunjohto sujui erinomaisesti ja jopa pelitahdista saatiin pidettyä kiinni.

Kaikki parit kohtasivat toisensa ja jokaiselle parille tuli myös huili. Pelaajat kiittelivät yleisesti järjestelyjä ja erityisen kovasti pidettiin paikan päällä tarjotusta lounaasta.

Itse kilpailun tahti selvisi jo aikaisessa vaiheessa, kun kierroksen viisi jälkeen tulevat voittajat ottivat paikkansa. Tämän jälkeen eivät AV:ta edustavat Agneta ja Maria enää luovuttaneet johtopaikkaa muille. Himmeämmistä mitaleista sen sijaan käytiin kova kamppailu. Viimeisillä kierroksilla parit Hulda Ahonen ja Pia Erkkilä, sekä Miia Vesala ja Alma Koivu vaihtelivat sijoituksiltaan. Loppujen lopuksi Hulda (Tampereen BK) ja Pia (Toppi) nappasivat hopeat Miian (Akaan BK) ja Alman (Jyväskylän BK) jäädessä pronssille.


Paikalliset olivat järjestäneet erityispalkinnon myös parhaalle B-parille. Kuudenneksi sijoittuneet Karoliina Kanniainen (Jyväskylän BK) ja Ilona Vänni (Tammerbridge) nappasivat nämä, huomattavaa kateutta aiheuttaneet palkinnot. Palkintoina oli nimittäin viiniä ja suklaata. Liitto on saanut useita toiveita, että naisten SM-kilpailun palkintoina jatkossa jaettaisiin kyseisä tuotteita. Kannatan!

Voittajien prosentti kilpailun lopussa oli huikea 71,1 % ja voitto tuli lähes kymmenen prosentin marginaalilla. Katso kilpailun tulokset täältä!

Agneta Berglundin voitto oli jo toinen SM-mestaruus kuukauden sisällä. Hän voitti myös sekaparien (mixed) suomenmestaruuden partnerinsa Martin Arlen (AV) kanssa. Tätä mestaruutta Agneta ja Martin olivat hakeneet jo 16 vuotta, kertoo Agneta, joten jo oli aikakin!

MIxed SM hopea- ja kultamitalistit 2015.
Mixed SM-parikilpailun hopean nappasivat konkaripelaajat Birgit Bärlund (AV) ja Osmo Parviainen (Savuton) ja pronssi meni tällä kertaa Savuttoman ulkomaalaispelaajille, kun venäläiset Alexandra Nikitina ja Viacheslav Gusev pokkasivat pronssimitalit. Katso mixed-SM parikilpailun tulokset täältä.

Sekaparien joukkuesuomenmestaruus meni tällä kertaa joukkueelle Volna, joukkueiden Heleys ja Sue viedessä himmeämmät mitalit. Katso joukkue mixed-SM tulokset täältä.

Sekaparien SM-kilpailut pelataan ensivuonnakin Bridge Areenalla, mutta naisten SM-kilpailun pelipaikka on vielä avoinna. Olisiko teidän alueenne kerhot innokkaita järjestämään kilpailun? Ota reippaasti yhteyttä, jos näin on!

-Hulda Ahonen-Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle