Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-parifinaali 2016 pelataan viikonlopun aikana Bridge Areenalla

SM-parifinaali pelataan 16.-17.4.2016. (2016-04-15 14:39:13)

Kuka voittaa SM-parikultaa 2016?


Kevään tehdessä kohisten tuloaan, matkustavat 36 Suomen parasta bridgeparia, ratkomaan paremmuusjärjestystään Bridge Areenalle Helsinkiin. Lauantain ja sunnuntain aikana kaikki parit pelaavat toisiaan vastaan niin, että yhteensä pelataan 105 jakoa. Jokaista vastustajaa vastaan pääsee siis yrittämään kolmea toppia.

Aivan viimetingassakin on tullut uusi pari mukaan sairastapauksen tilalle. Helsingin- ja Uudenmaanpiirin Raija Tuomella ja Markku Pekkisellä on yhteinen pronssimitali pari-SM-kilpailusta vuosien takaa, joten tämä täytepari ei todennäköisesti ainakaan heikennä finaalin tasoa.

Kaikki 36-paria, jotka mittelevät mitaleista löydät täältä.

Kilpailunjohdosta vastaa Martin Arle, Anni Mäkelän toimiessa avustavana kilpailunjohtajana. Peliaikaa yhdellä kierroksella on 24 minuuttia ja myöhästymisistä rangaistaan sääntöjen mukaisesti. Kaikkien pelaajien kannattaakin tutustua kilpailun määräyksiin täällä.
Tärkeinä yksityiskohtina muistutetaan pelaajia siitä, että kännyköiden on syytä olla kiinni ja alkoholin nauttiminen ja tupakointi on pelitiloissa kiellettyä.

Muutoksenhakukomiteaan on nimetty MP-kilpailunjohtajat:

Pekka Viitasalo, pj
Kati Sandström
Pasi Suominen

Esteellisyystapauksissa jury täydentää itse itseään. Muutoksenhakumaksu on 40 €.

Kari Patana ja Aapo Nieminen toimivat kilpailun BBO-operaattoreina ja ainakin suuriman osan ajasta lähetystä saadaan kahdesta pöydästä. Siispä ne teistä, jotka eivät pelaa finaalissa; Popcornit esiin ja kannustamaan finalisteja!

Suurimpana ennakkosuosikkina kilpaan lähtevät tietysti viimevuotiset voittajat Nyberg-Koistinen, mutta haastajia on useita. Viimevuoden koko neljän kärki on mukana tänäkin vuonna, ja mikään ihme ei olisi vaikka kaikki (hallitsevia mestareita lukuun ottamatta) vaihtuisivat uusiin nimiin. Aika näyttää!

Peli-iloa kaikille finalisteille!

Hulda Ahonen

Linkki: TULOKSIA

Kuka voittaa SM-parikultaa 2016?

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle