Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Onneksi olkoon Antti ja Vesa!

Parifinaalin voitto junioriparille! (2016-04-18 11:31:16)

SM-2016 Vesa ja Antti


SM-parikilpailun finaalin voiton vei Antti Aimala ja Vesa Fagerlund. Pari siirtyi kilpailun johtoon jo kolmannella kierroksella eikä luopunut paikastaan enää kertaakaan. Kovimman vastuksen antoivat toiseksi sijoittuneet viime vuoden mestaripari Kauko Koistinen ja Clas Nyberg. Kolmanneksi sijoittuivat Markku Pekkinen ja Raija Tuomi.

Entiset ja tulevat mestarit kävivät voitosta tiukan taistelun. He kohtasivat jo kilpailun ensimmäisellä kierroksella, joka päättyi Antin ja Vesan voittoon luvuin 76-26. Pienimmillään ero kävin vain neljässä pisteessä. Lopputuloksissa eroa oli 33 pistettä, joten jännitystä riitti loppuun asti.

Kolmanneksi sijoittuneiden Raija Tuomen ja Markku Pekkisen valmistautuminen kilpailuun ei ollut kaikkein tavallisin. He saivat tiedon finaalipaikasta vasta torstaina, kun heidän piiristään paikan saanut pari joutui luopumaan. Pelisuorituksissa tämä ei juuri näkynyt, vaan pari pelasi tasaisesti ja kiristi tahtia loppua kohti. Tästä noususta osoituksena on toisen päivän voitto ja SM-pronssimitalit.

Onnittelut kaikille mitalisteille ja kiitos osallistujille, kilpailunjohtajille, brikka-avustajille ja BBO-operaattoreille.
-18.4. TS -

Linkki: Lopputulokset

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle