Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Mixed-SM-kilpailut käytiin Bridge Areenalla

Sekaparien SM-kipailut käytiin Bridge Areenalla 3.-4.9.2016. (2016-09-05 11:37:00)

SM-mixed voittajajoukkue 2016!Parikilpailu pelattiin lauantaina 37-parin voimin. Kilpailussa pelattiin 48-jakoa. Voitto oli tällä kertaa ylivoimainen, kun B-55:n Sue Bäckström ja Savuttoman Jari Bäckström veivät voiton 64,4% tuloksella. Hopealle tulivat Jyväskylän BK:n Pia Ruottinen ja Petteri Nieminen prosentilla 58,0%. Ero pronssiinkin oli selvä sillä pronssimitalistit AV:n Birgit Bärglund ja Savuttoman Osmo Parviainen saavuttivat 56,6% tuloksen.
Onnittelut mitalisteille ja menestyjille!

Katso parikilpailun tulokset täältä.


Sunnuntaina siirryttiin joukkuekilpailun pariin. Kilpailussa oli mukana 11-joukuetta ja siinä pelattiin kuusi kahdeksan jaon ottelua. Tasaisehko kilpailun voittivat lopulta reilun neljän pisteen erolla joukkue Kuumat ja puumat, jossa pelasivat: Kirsi Virtanen (Toppi) - Martti Meronen (B-55) – Pia Ruottinen (Jyväskylän BK) – Petteri Nieminen (Jyväskylän BK). Hopealle sijoittui joukkue Hertzman, jossa pelasivat: Christina Hertzman (B-55) – Johan Lindén (Savuton) – Eeva Parviainen (B-55) – Mikko Toivonen (Otapieti). Pronssille jäi joukkue: Hashtag, pelaajinaan: Elena Khonicheva - Vitalii Ruchka - Aleksandra Nikitina - Viacheslav Gusev (Oulun Bk) .

Katso joukkuekilpailun tulokset täältä.


Kiitos kaikille osallistujille!
Ensivuonna mitalit ovat taas jaossa ja olen kuullut, että partnerihakukin on jo käynnissä. Treenit on paras aloittaa viimeistään nyt!

-Hulda Ahoonen-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle