Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


World Bridge Games 2016 huipentui lauantaina.

(2016-09-19 11:56:03)

Joukkuekilpailujen voittajat WBG 2016Bridgen "olympialaiset", World Bridge Games, päättyivvät Puolassa lauantai-illan ratkaiseviin peleihin. Mitalit ratkaistiin neljässä joukkuekilpailusarjassa ja neljässä parikilpailusarjassa.

Bridgen arvostetuimman sarjan - avoimen joukkuekilpailun voiton vei Alankomaat jännittävässä finaalisaa Monacoa vastaan. Joukkuekilpailissa saatiin itseasiassa vain kaksi maata mestareiksi, kun sekä Alankomaat, että USA voittivat kahdessa kategoriassa kirkkaimmat mitalit. (USA: Naiset ja seniorit ja Alankomaat: avoin ja mixed.).

Parikilpailujen mitalistit WBG 2016
Katso kaikki tulokset täältä.


Parikilpailuissa oli jaettiin myös neljä sarjaa mitaleita, mutta näissä kaikissa kategorioissa oli eri maalaiset voittajat.

Avoin: Saksa: Welland-Auken
Naiset: Israel: Levi-Asulin
Senioirt: Ruotsi: Selden-Wenneberg
Mixed: Venäjä: Khazanov-Lebedeva

Avoimessa parikilpailussa suomalaispari Leskelä-Tamminen jäivät B-finaaliin, jossa sijoittuivat kymmeninsiksi.

Molemmat naisten parikilpailuun osallistuneet suomalaisparit selviytyivät A-finaaliin, mutta johtuen paluulennoista Berglund-Nordgren jättäytyivät ulos A-finaalista. Maria Mylläri ja Kati Sandström aloittivat finaalin erinomaisesti, mutta jäivät lopulta finaalin kahdensiksitoista 12/18.

Ensivuoden maajoukkueet karsitaan Bridge Areenalla 17.-18.12.2016. Vuosi 2017 on PM-vuosi ja Avoimen ja naisten PM-kilpailut pelataan Tanskassa. Liiton tukia kilpailuihin ei ole vielä päätetty.


-Hulda Ahonen-

Joukkuekilpailujen hopeamitalistit WBG 2016Joukkuekilpailujen pronssimitalistit WBG 2016

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle