Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-viikko ja Bridgen Swiss-SM lähestyy KAIKKI MUKAAN!

(2017-05-31 09:25:58)

Bridgen Swiss-SM pelataan 8.-9.7.Hei bridgeaktiivit!

SM-viikko ja Bridgen Swiss-SM lähestyy ja olenkin jo aiemmin kertonut kuinka tärkeä tapahtuma on lajillemme!
Viimeistään nyt pitäisi kerhoilla muistaa aktivoida kaikki pelaajat mukaan. SM-viikko on erityisesti lajin promootiomahdollisuus.
Tulemme saamaan näkyvyyttä YLE:n lähetyksissä, ja meitä on syytä olla paljon, jotta näymme mielenkiintoisena ja innostavana uutena harrastusmahdollisuutena.

Tietooni on tullut, että parikin kerhoa on järjestämässä yhteiskuljetuksia tapahtumaan! (HUIPPU IDEA!). Ehkä teidänkin alueeltanne voitaisiin lähteä oikein porukalla mukaan lajin puolesta?

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Minä ja Ilona Vänni tulemme olemaan paikalla promoamassa lajia koko viikonlopun ajan ja jaamme kiinnostuneille materiaalia.

HALUAMME JAKOON MYÖS KAIKKIEN KERHOJEN KURSSITARJONTAESITTEET SYKSYLLE!

Veijo Nikkanen on luvannut toimittaa kerhoille kurssi-ilmoituspohjan, johon voi näppärästi vain täyttää tarvittavat kohdat. Toki saatte tehdä täysin omia ja näyttäviäkin esitteitä, mutta mikäli ne on mahdollinen toteuttaa A5 koossa, se olisi käytännönjärjestelyjen kannalta hyvä asia.

Erityisesti TAMPEREEN ALUEEN pelaajia tarvitsisin vähän talkoisiin. Näillä näkymin oman hallimme (D-halli) rakentaminen tehdään torstaina 6.7. Olen itse paikalla, mutta tarvitsen 4-6 rivakkaa ja reipasta apulaista (kantamista ja säätämistä...). Olkaa yhteydessä suoraan minuun (Teksatarilla vaikkapa: P: 0408476196). Todennäköisesti hommat aloitetaan iltapäivällä. Tiedän että tältä alueelta apua löytyy!

Muilta osin SM-viikko näkyy ja kuuluu hienosti jo nyt. Saamme pelaajahaastattelun Hesariin, joka julkaistaan juuri ennen SM-viikkoa. Muutakin näkyvyyttä on jo saatu. Nyt mennään positiivisella eteenpäin ja hoidetaan porukalla homma kotiin!

Kiitos kaikille jo nyt avusta ja ihanaa kesää!
Muistakaa pitää Bridgeä ja SM-viikkoa esillä omissa medioissanne!

T: Hulda Ahonen

Yhteystitoja:
Hulda Ahonen: hulda.ahonen@bridgefinland.com
Ilona Vänni: ilona.vanni@bridgefinland.com

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle