Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Bridgen PM-kilpailut pelataan Tanskassa 2.-4.6.2017

(2017-05-31 09:58:45)

PM-kilpailut pelataan 2.-4.6.2017 Tanskassa
Tanskan Horsensissa pelattaviin PM-kilpailuihin osallistuu Suomelta sekä avoin-, että naistenjoukkue.

Pelit aloitetaan perjantaina alkuiltapäivästä ja jo ensimmäisen ottelun BBO-raamassa on Suomen avoin joukkue! Kaikkia BBO-lähetyksiä ei ole vielä päätetty, mutta naistenkin osalta ainakin yksi näkyvyys on jo selvillä, sillä perinteinen Suomi-Ruotsi kamppailu nähdään BBO-lähetyksessä lauantaina aamulla (11:00 Suomen aikaa).

Kilpailu pelataan kaksinkertaisena sarjana ja yhdessä ottelussa pelataan aina 16 jakoa.
Aikataulut ja kilpailumääräykset löytyvät täältä.
Osallistujat ja konventiokortit löytyvät täältä.
Tuloksia tulee tänne.

Avoin joukkue lähtee taistelemaan PM-mitaleista erittäin kokeneella joukkueella ja mitalin pitäisikin olla joukkueelle minimitavoite.

Clas Nyberg – Pelaava Kapteeni
Vesa Fagerlund
Kauko Koistinen
Mika Salomaa
Pekka Viitasalo

Naisten joukkue:

Pia Erkkilä – Pelaava Kapteeni
Hulda Ahonen
Raija Tuomi
Jonna Kaminen
Clas Nyberg – valmentaja

Myös naistenjoukkueen runko on kokenut, mutta mukaan mahtuu myös yksi ensikertalainen, kun Jonna Kaminen pelaa Raija Tuomen partnerina. Jonnaa ei kilpailun kova taso jännitä, sillä hän uskoo oman pelirutiininsa olevan kunnossa. ”Olen pelannut paljon ulkomailla ja ihan maajoukkuetason pelaajia vastaan.” Hieman huolissaan hän on oman systeeminsä tuntemuksesta, vaikka pari onkin harjoitellut yhdessä aktiivisesti.

Jonna ei aseta itselleen ja joukkueelleen muita tavoitteita, kuin, että pitäisi pelata hyvin. ”Muutenkaan en ole kovin kilpailuhenkinen. Minulle se, että tiedän pelanneeni hyvin, on riittävä juttu. Toki tiedän, että toisessa pöydässä ja vastapäätä istuu hiukkasen erilaista porukkaa, siis äärimmäisen kilpailuhenkistä. Se taitaa olla joukkueemme etu!”

Jonna lähtee rauhallisin mielin kilpailuun ja uskoo oman heikkoutensa olen myös vahvuus. ”Minulla on äärettömän huono muisti!” Vahvuudeksi tämä bridgenpelaajalle harvinainen heikkous muodostuu silloin kun pitää unohtaa mielestä oma huono suoritus. ”Osaan siirtyä hyvin eteenpäin ja keskittyä seuraavaan jakoon ja korttiin”.

Toivottavasti molemmat joukkueemme suoriutuvat hyvin urakastaan! Pelejä voi seurata BBO:sa ja joukkueita voi kannustaa mm. SBL:n Facebook-sivuilla.

- Hulda Ahonen -Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle