Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Bridgeä ja yhdessäoloa areenalla

Viime viikonloppuna Wappuetkoiltiin areenalla. (2018-05-02 08:05:29)

Parhaat asutEtukäteen järjestäjiä oli jännittänyt näin ison tapahtuman järjestäminen. Osa järjestelyistä meni viime minuuteille, mutta perjantain pelien alkaessa kaikki oli valmiina.

Perjantaina aloitettiin mixed-kisalla, jonka voittivat Arttu Karhulahti ja Pia Erkkilä. Toiseksi sijoittuivat Markku Pekkinen ja Kirsi Virtanen sekä kolmanneksi Martti Meronen ja Taru Suppula.

Lauantaina testattiin Bridge areenan tilojen riittävyyttä. Rally-kisassa oli mukana upeasti 168 pelaajaa! Pelaajia tuli ympäri Suomen ja kansainvälisiä vieraita oli mukana ainakin Virosta ja Yhdysvalloista. Rallyn järjesti yhteistyössä areenalla pelaavat kerhot Bridge-55, Savuton, Tapiolan Trikki ja Toppi. Shakki puolelta lainattiin käyttöömme toinen pelisali ja muut Helsinkiläiset kerhot lainasivat pelipöytiä. Kaikki pelit pelattiin bridge pöydillä. Iloiset brikka-tytöt kuljettivat jakoja pelaajille reippaasti. Aikataulussa pysyttiin hyvin. Osa pelaajista kertoivat olevansa ensimmäisen kerran mukana näin isossa kisassa. Järjestelyt toimivat kaiken kaikkiaan hyvin ja pelaajat kiittelivät tapahtumaa!

Lauantaina Rally-kisan voittivat Janne Virtanen ja Mika Karjalainen, toiseksi tulivat Osmo Parviainen ja Hannu Ojanen sekä kolmanneksi sijoittui Jukka Pesonen ja Sakari Stubb. Tasoituksettoman kisan mitalisijat menivät Osmo Parviaiselle ja Hannu Ojaselle, Jukka Pesoselle ja Sakari Stubbille sekä Vesa Fagerlundille ja Mika Salomaalle.

Lauantai-iltaa jatkettiin heti pelien päätyttyä mukavalla illanvietolla ja teeman mukaisella iltapalalla. Nakit kävivät kaupaksi ja osalla porukkaa taisi venähtää aamuyön tunneille asti. Parhaan wappuasun palkinto jaettiin Maria Myllärin ja Kirsi Virtasen kesken.

Rally2 voittajat
Edellisillan bileistä huolimatta sitkeimmät pelasivat vielä sunnuntaina ABC IMP-kisan. Sunnuntain ABC-kisan voitti pari Arttu Karhulahti ja Clas Nyberg. Osmo Parviainen ja Markku Pekkinen sekä Pirjo ja Erkki Juuri-Oja sijoittuivat himmeämmille mitaleille. Pirjo ja Jarmo Räty oli paras B-pari (parilla enintään 80 mestaripistettä) sekä Risto ja Timo Pekkanen paras C-pari (parilla enintään 20 mestaripistettä).

Kaukon kahvila selviytyi upeasti viikonlopun ruokahuollosta. Wappuetkojen catering-tiimille erikoiskiitokset jatkojen maukkaista jälkkäripiirakoista.

Koko Areena oli käytössä.
Päätöksiä ei ensi vuodesta vielä ole tehty. Järjestelyporukka kokoontuu viikon päästä arvioimaan tapahtumaa ja miettimään ensi vuotta. Kuulemme myös mielellämme osallistujien palautetta. Palautetta voi laittaa taru.reinikainen(ÄT)welho.com.

Suuret kiitokset kaikille pelaajille, talkoolaisille ja järjestäjille upeasta tapahtumasta!

Taru Reinikainen

Vappukoristelut piristivät Areenan.
-H.A.-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle