Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Juniorimaajoukkue elokuussa MM-kilpailuihin

(2018-05-18 14:35:12)

Suomen U21 joukkueJuniorimaajoukkueen hienot suoritukset arvokilpailuissa on huomattu kansainvälisesti. Suomen juniorimaajoukkueelle on saapunut kutsu elokuussa Wujiangissa, Kiinassa 8.8. – 18.8.2018 järjestettäviin nuorten Bridgen MM-kilpailuihin. Suomen Bridgeliitto on meidän kaikkien iloksi ottanut kutsun vastaan ja Suomesta lähetään MM-kilpailuihin kokenut ja edustuskelpoinen joukkue. Joukkueeseen kuuluvat Aleksi Aalto, Hermanni Huhtamäki, Oskari Koivu ja Tatu Sammalisto. Joukkueenjohtajaksi lähtee Seppo Sauvola.

Joukkueelta vaaditaan laadukasta ja monipuolista harjoittelua. Maajoukkueen harjoittelusta vastaa päävalmentaja Vesa Fagerlund, joka on luvannut, että juniorit harjoittelevat ahkerasti ja pysyvät motivoituneita koko harjoittelukauden. Voimme odottaa joukkueelta hyvää menestystä.

Kiinaan matka tulee vaatimaan rahallisia ponnisteluja. Junioritoimikunta ei osannut varautua vuoden toimintasuunnitelmassa MM-matkaan. Junioritoimikunta on ryhtynyt etsimään yhteistyökumppaneita junioritoiminnan tukemiseen. Suomen Bridgeliitto on antanut junioreille oikeuden järjestää tukisimultaanin, jonka tuotto menee kokonaisuudessa Kiinan matkaan.

Ensimmäisenä toimenaan junioritoimikunta käynnistää rusettimyynnin. Junioritoimikunta on saanut ulkopuolisen tukijan, joka valmistaa rusetit käsityönä. Rusetteja on kahden kokoisia ja kaikki rusetit ovat numeroitu. Rusetteja tulee myyntiin sata kappaletta. Isompien rusettien lähtöhinta on 50 euroa ja pienempien 20 euroa. Toivottavasti näemme mahdollisimman paljon rusetteja tulevissa pelitapahtumissa.

Juunujen tukirusetti
Tsemppiä harjoitteluun!

Junioritoimikunnan puheenjohtaja
Petteri Nieminen
Juniorimaajoukkueen joukkueenjohtaja
Martti Meronen

- H.A. -

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle