Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Avoimet parikilpailut toivat Suomelle yhden pistesijan EM Oostendesta

(2018-06-11 15:12:25)

Naisten Parikilpailun voittajat Turkista.Naiset ja seniorit pelasivat nelipäiväisen parikilpailun Oostenden EM-kilpailuiden yhteydessä. Kilpailuun osallistui Suomelta kolme naisparia ja yksi senioripari.

Naisista A-finaaliin (24 parasta) selvisivät Hulda Ahonen ja Pia Erkkilä ja Agneta Berglund ja Maria Nordgren. A-fiinaaliin siirtyi alkusarjasta tuntuvat carryoverit, joten molemmat parit lähtivät finaaliin hieman huonosta asemasta. Agneta ja Maria aloittivat finaalin hyvin, Huldan ja Pian pelin takutessa pahasti.

Loppujen lopuksi Hulda ja Pia saivat niukasti Suomelle viimeisen pistesijan, ollen kahdeksansia ja Marialla ja Agnetallakaan pistesija ei jäänyt kauas heidän ollessa 13.

Parikilpailun pistesija EI, poikkeavista tiedoista huolimatta, tuo Suomelle edustuspaikkaa MM-kilpailuun (seniorisivuilla on väärää infoa), vaan parhaat kahdeksan joukkuetta joukkuekilpailuissa saavuttavat maapaikat edustamilleen organisaatioille.

Pia ja Hulda, EM-kahdeksas.
Naisten Finaalin kolme parasta:

1 ZORLU Ferda-KOTAN Nilgun TUR – TUR 57.04
2 ZMUDA Justyna- DUFRAT Katarzyna POL – POL 56.51
3 SARNIAK Anna- KAZMUCHA Danuta POL – POL 56.05
Tulokset naiset.

Senioreiden Finaalin kolme parasta:

1 TUSZYNSKI Piotr-PAWLAK Andrzej POL – POL 57.35
2 KWIECIEN Michal-STARKOWSKI Wlodzimierz POL - POL 56.68
3 PULGA Ruggero-MINA Aldo ITA – ITA 55.35
Tulokset seniorit

Suomelta osallistui B-finaaliin, joka oli yhdistetty molempien sarjojen osalta, kaksi paria, mutta valitettavasti sieltä ei tullut menestystä. B-finaalin tulokset.

Kaikille Suomen pelaajille on todella tärkeää tuntea kotibridgeyhteisön tuki, joten muistakaa kannustaa (esimerkiksi liiton FB-sivuilla)

Muistakaa tykätä ja jakaa päivityksiä, jotta saamme näkyvyyttä lajillemme myös ei-pelaavien tuttujemme keskuudessa!
Joukkuekilpailuiden tulosseuranta löytyy täältä. Otteluiden reaaliaikainen seuranta on pienillä linkeillä Running Scores- kohdassa. Sieltä klikkaamalla pöydän numeroa aukeaa kyseisen otteluiden molempien pöytien pöytäkirjat, joihin tulokset päivittyvät reaaliajassa. Sinne vaan seuraamaan joukkueidemme (ja miksei muidenkin joukkueiden) edesottamuksia!

Suomen joukkueiden otteluohjelmat.
Kilpailun aikataulut löytyvät täältä.

Kilpailun muutkin tarkemmat tiedot ja kaikkien sarjojen konventiokortit löytyvät tältä sivulta.

Tulossivusto ja bulletinit löydät taasen täältä.

Hulda Ahonen

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle