Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


EBL:n ja kilpailuorganisaation lehdistötilaisuus ei varmistanut vielä tulevia kilpailupaikkoja

Perjantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ei saatu selvyyttä tulevien kilpailuiden järjestäjämaista. (2018-06-15 17:42:49)

Sanyassa pelataan seuraavat MM-kilpailut
EBL:n ja kilpailuorganisaation vastuulliset olivat tentattavana lehdistötilaisuudessa Oostendessa. Käynnissä olevat kilpailut ovat menneet järjestelyjen osalta odotetusti hyvin. Lasku osanottajamäärissä oli pienoinen pettymys Unkarin kilpailuiden suuren osallistujamäärän jälkeen.

Tulevista kansallisen tason kilpailuista kyseltiin kovasti. Vuoden 2020 EM-kilpailuiden pitopaikasta itsekin jo huhuja kuulleena, olin kovasti kiinnostunut. Vielä ei pelipaikkaa kuitenkaan voitu varmistaa edes tulevan kesän avoimille kilpailuille (Kroatian Opatija on tällä hetkellä vahvoilla), saati sitten tuolle kilpailulle.

Kulisseissa keskustellaan kuitenkin siitä, että (täysin epävirallinen tieto) vaihtoehtoisina järjestäjämaina olisivat tällä hetkellä Turkki ja Portugali. Edes näitä vaihtoehtoja ei vielä vahvistettu.

Lehdistötilaisuus perjantaina.Uusi sekaparien (mixed) joukkuekilpailu MM-tasolla kiinnosti lehdistöä myös kovasti. Koska kilpasarja on uusi ja se aiotaan ottaa mukaan samanaikaisesti kaikkien muidenkin MM-sarjojen kanssa, täytyy Euroopan järjestää karsintakilpailut, jotta Euroopan lohkon 8- joukkuetta saadaan selville.

Tämä karsintakilpailu järjestetään vuoden 2019 helmikuussa. Tämän kilpailun järjestämisvastuuta ovat hakeneet naapurimaamme Viro (Tallinna), Latvian Jurmala, sekä Portugalin Lissabon. Tämän karsintakilpailun pitopaikan pitäisi varmistua jo päivien sisällä. Itse MM-kilpailut järjestetään Kiinassa Sanyassa.

Tällä hetkellä on jo varmaa, ettei Suomen joukkueita nähdä MM-kilpailuissa avoimessa-, naisten- tai senioreiden luokassa. Ehkä meillä olisi nyt mahdollisuus yrittää MM-kisoihin jollain todella kovalla mixed-joukkueella. Hyviä naispelaajia ja arvostavia partnereitahan meillä piisaa.
Jäänemme odottelemaan liiton kantaa kilpailuun osallistumisesta. Toivotaan kuitenkin että karsintakilpailu järjestettäisiin lähellä, sillä sinnehän voisi mennä vaikka seuraamaan jännittävää kilpailua!

- Hulda Ahonen –

Hulda Oostendesta.Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle