Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Juniorimaajoukkue kiittää

Toukokuussa Suomen Bridgeliitto uutisoi alkavasta varainhankinnasta Kiinan MM-kisojen tukemiseksi. (2018-06-28 15:38:27)

Junioritoimikunta on onnistunut hankkimaan merkittäviä tukijoita matkan mahdollistamiseksi. Tämän lisäksi rusettimyynti on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja jo 70% myynnissä olevista ruseteista on myyty. Tämä mielestämme osoittaa, että nuorten asialla ovat kaikki bridgeä harrastavat pelaajat.

Haluamme kuitenkin nostaa esiin muutamia yrityksiä, jotka ovat merkittävällä rahallisella panostuksella varmistaneet kisamatkan onnistumisen. Jo viime vuonna keravalainen työkaluyritys APTools/Antti Punkkinen lähti mukaan varustamalla nuorten maajoukkueen peliasusteilla. Heidän kokemuksensa yhteistyöstä Suomen Bridgeliiton ja nuorten maajoukkueen kanssa sai jatkoa, sillä he tukevat Kiinan kisamatkaa 2000 eurolla. Tämän lisäksi Kuopiolainen monialayrittäjä Janne Seppälä on ottanut nuorten asian omakseen. Toiminnanjohtaja Hulda Ahonen ja RPS Brewing Oy:n, Kuopion Malja Oy:n, Intro Social Oy:n sekä Taproom United Oy:n hallituksien jäsen Janne Seppälä ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Tämä sopimus tuo nuorten toimintaan yhteensä 4000 euroa 2018 ja 2019 aikana.

Toivomme, että bridgen harrastajat tutustuisivat uusien yhteistyökumppaneiden tuotteisiin ja palveluihin.

Janne Seppälän terveiset:
Suomalainen bridge taistelee olemassaolostaan. Pelaajamäärä vähenee vuosi vuodelta. Me saamme sen kyllä kasvuun, mutta se vaatii meiltä kaikilta aktiivisuutta. Merkittävin tekijä on uskoa nuoriin. Junioreita pitää tukea, heille pitää antaa mahdollisuuksia menestyä, pelata ja hankkia kokemuksia kansainvälisiltä peliareenoilta. Tämä on mahdollisuus hankkia positiivista julkisuutta, jota tarvitaan uusien pelaajien hankintaan. Kari Patanan tekemä pohjatyö junioritoiminnan kehittämiseksi on ollut intohimon siivittämänä suoritettu massiivinen ja vuosia kestänyt uurastus jonka hedelmiä alamme nyt poimia.

Uskon, että junioritoiminta ja sen tukeminen on paras keino elvyttää pelaajamäärät, tehdä lajistamme uutisoinnin arvoista muuttuneessa mediassa. Uskon myös lajiimme, meihin bridgen harrastajiin ja ennen kaikkea yhteiseen haluumme säilyttää bridge eläväisenä.

Laitetaan haalarit niskaan ja ruvetaan töihin!


Juniorimaajoukkueen joukkueenjohtaja
Martti Meronen..

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle