Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Bridgen SM-viikon INFOpaketti

Katso tästä aikatauluarviot, kilpailuohjeet, lounastiedot jne. (2018-07-03 18:29:13)

SM-viikolla mukana täysillä!
AIKATAULU:

Tämä aikataulu on arvio ja lopetusajat saattavat viivästyä ja kierrosten alut myös!
Aloitamme pelit molempina päivinä klo 11:00.

Lauantaina pelataan 13 kierrosta ja sunnuntaina 8 tai 9 kierrosta (aikataulussa 9).
Kierroksen peliaika on 30+5 minuuttia.

Lauantaina

9:45-10:45 Ilmoittautuminen, pelimaksujen maksu ja KULKURANNEKKEIDEN LUNASTUS (ole ajoissa, suljemme ilmoittautumisen 10:45)
11:00-13:20 kierrokset 1-4
13:20-14:20 ruokatauko (hanki lounaslippusi etukäteen!)
14:20-17:15 kierrokset 5-9
17:15-17:30 kahvitauko
17:30-19:50 kierrokset 10-13

Sunnuntaina

11:00-13:20 kierrokset 14-17
13:20-14:20 ruokatauko (hanki lounaslippusi etukäteen!)
14:20-17:15 kierrokset 18-22
n. 17:30 palkintojenjako (saattaa siirtyä myöhemmäksi, mikäli kilpailu viivästyy)
n. 17:15 -> PELITARVIKKEIDEN SIIVOAMINEN Kaikki pöydät ja tavarat siivotaan porukalla valmiiksi poiskuljetusta varten. Seuratkaa kilpailunjohdon ja toimihenkilöiden ohjeita asiassa. TEHDÄÄN YHDESSÄ!

YLE tullee (eihän niistä koskaan tiedä!) näillä näkymin sunnuntaina tekemään haastattelua bridgestä. Tällöin saatamme joutua rukkaamaan aikataulua viiveen mukaisesti. Mikäli he päättävät tulla myös lauantaina, toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi. Aikataulumuutoksista ilmoitetaan kuulutuksin ja tarvittaessa myös paperiversioina paikan päällä, sekä verkkosivuilla. Ole tarkkana!


KILPAILUOHJEET:

Katso kilpailuohjeet kokonaisuudessaan alla olevasta liitteestä.

Tärkeimpinä kuitenkin:

Tupakointi ja alkoholin käyttö pelitiloissa on kielletty eikä pelaaja saa esiintyä pelialueella selkeästi alkoholin vaikutuksen alaisena. Pelaaja ei myöskään saa poistua pelialueelta tupakoidakseen tai käyttääkseen alkoholia ennen kierroksen päättymistä.

Pelitiloissa SAA olla tänä vuonna mukana virta päällä oleva kännykkä, jonka tulee olla ÄÄNETTÖMÄLLÄ. Puhelimen kanssa EI saa poistua pöydästä kesken kierroksen, eikä sitä saa katsoa jakojen välillä. Hakulaitteita tai muita elektronisia laitteita ei ilman kilpailunjohtajan lupaa saa olla päällä pelitiloissa.

Mikäli pelaaja rikkoo näitä sääntöjä (käyttää alkoholia, puhelin soi tai piippaa, ottaa puhelimen mukaan poistuessaan pöydästä kesken kierroksen tms.), määrätään parille pisterangaistus, joka on -6 IMP jokaista täyttä pöytää kohden. Tässä säännössä ei ole varoituksia, vaan rangaistus määrätään heti ensimmäisestä rikkeestä.

Pelaajien kännykän käyttö on sallittu tulostarkistuksen ja seuraavan kierroksen paikkahaun sujuvoittamiseksi ja tämä sääntö on kilpailunjohdon ja järjestäjän tekemä poikkeus normaalisääntöön.
• Jokaisen kierroksen tulokset tulevat viimeistään 15 minuutin kuluttua viimeisen merkinnän syöttämisestä nettiin tarkastettavaksi. Tarkistusliuskat tulevat myös seinälle alekerran pukuhuonekäytävälle.
• Seuraavan kierroksen aloituspaikkansa voi tarkistaa netistä omasta tuloskohdastaan, jonne ne syötetään heti paikkojen selvittyä.

Kierroksella pelataan 4 jakoa ja ensimmäiset jaot toimitetaan pöytiin brikkatyttöjemme Ellan ja Annan toimesta. Jaon vaihto tehdään itse brikkapöydistä, joihin myös viimeinen pelattu brikka palautetaan.
Kilpailuohjeet: Löytyvät liitteenä alta.

SBL on sitoutunut sekä OK:n antidopingsäännöstöön, että reilun pelin periaatteisiin!


Energia Areena VantaallaYLEISTÄ PELIPAIKASTA:

Bridge pelataan Energia Areenassa osoitteessa: Vantaan Energia Areena, Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa
Kilpailuun ilmoittautuminen ja pelimaksujen suoritus (50€/hlö) pelaajille on klo 9:45 – 10:45. Ole ajoissa, niin saat rannekkeesi ja pääsemme aloittamaan kilpailun ajallaan. (Kaikki eivät myöskään voi ilmoittautua varttia vaille… ei vain onnistu!)

Maksun yhteydessä saatavat rannekkeet ovat kulkulupasi ja todiste siitä että olet kilpailija. Pidä ranneke koko kilpailun ajan esillä (yöksi saa irrottaa).

Energia Areenan edessä on jonkin verran parkkitilaa, mutta tapahtuma on suuri ja osallistujia paljon, joten etenkin lauantaina kannattaa varautua parkkeeraamaan kauemmas tai tulla suosiolla julkisilla välineillä.
Myyrmäen asemalta Energia Areenalle kävelee reilussa vartissa. Google Maps

Kävelisitkö?
Tupakointi on kielletty Energia Areenan ulko-ovien edustalla kokonaan. Tupakoi vain sille tarkoitetuissa paikoissa.


RUOKAILUT:

Lounaat tarjoillaan etuovesta tultaessa vasemmalla yläkerrassa olevassa ravintolassa. HANKI LOUNASLIPPUSI ETUKÄTEEN, niin ehdit varmasti syömään ruokatauon aikana. Ravintolaan on ilmoitettu meidän ruokataukomme aika ja he ovat varautuneet siihen, että noin 80% pelaajistamme käyttää tätä palvelua.

Lounaslipukkeita voi ostaa valmiiksi kahviosta heti aamusta jolloin sillä voi maksaa lounaskassalla ja mennä "jonon ohi".

Lauantaina lounaalla on tarjolla:

Hinta 10 e/hlö – buffa, kaksi eri lämmintä ruokaa sekä vegeruoka, salaattia, leipää ja levitettä sekä juomana vettä ja kahvia/teetä.

Tandoorikanaa (G,L), riisiä
Kebabia (G,L), tomaattikastiketta (G,M), riisiä ja minttujugurttia (G,L)
Vege: Linssi-kasvismuhennos (G,M)


Sunnuntaina lounaalla on tarjolla:

Hinta 10 e/hlö – buffa, kaksi eri lämmintä ruokaa sekä vegeruoka, salaattia, leipää ja levitettä sekä juomana vettä ja kahvia/teetä.

Porsaan ulkofileettä pippurikastikkeessa (G,L)
Paahdetut perunat (G,M)
Kanapyörykät kookos-korianterikastikkeessa (G,M), riisiä
Vege: Linssi-kurpitsacurry (G,M)

Energia Areenalla on myös kahvio, jossa on hyvä valikoima syötäviä ja virvokkeita.

Kahvion aukioloajat:
Lauantaina klo 9:00-19:00 ja
Sunnuntaina klo 10:00-19:00

Pelisalissa on tarjolla vettä kannuista. Toivomme, että käytätte kertakäyttömukeja useammin kuin kerran, niin säästämme niin luontoa kuin rahaakin (vesipöydällä on tussi, jolla voitte merkitä mukinne). Juoksutyttömme Senja täyttää kannuja tarpeen mukaan.

LOPUKSI:

Hienoa että tulet mukaan SM-viikon Bridgekilpailuun!
On tärkeää, että lajimme näkyy positiivisesti ulospäin. Annathan meidän tehdä sometusta ja vastailet toimittajien kysymyksiin bridgen etu mielessä. Iloiset innostuneet ilmeet ovat meidän tervetulotoivotus uusille harrastajille!


Tulosseuranta

SM-viikko – Bridge


T: Hulda Ahonen

SM-viikolla mukana täysillä!
SM-swiss IMPS kilpailuohje 2018

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle