Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hankoon!

Hangon bridgeviikko, joka kestää jälleen kerran yhdeksän päivää, alkaa perjantaina 20.7. (2018-07-19 12:20:24)

Hangon bridgeviikko alkaa!Bridgenpelaajan kesän kohokohta alkaa tervetuliaiskilpailulla Ravintola Maretissa. Tervetuliaiskilpailu on ainoa kilpailu, jota ei pelata Voimakasiineilla, jossa kaikki muut kilpailut pelataan.

Voimakasiineilla toimii ravintola, jossa on päivittäin tarjolla suosittu noutopöytälounas klo: 11:00-14:00 (la-su keitto) hintaan 10€. Voit tutustua lounasmenuun täällä. Kahvioravintola on auki aina pelien aikana ja siellä on tarjolla pientä purtavaa, sekä virvokkeita, että alkoholillisia juomia. Myynnissä on myös Bridgeliittoa tukevan RPS Brewingin tuotteita (kolmea erilaista), joten jos ei niihin vielä ole ehtinyt tutustua, on Hangossa oiva tilaisuus korjata asia.

Hangossa on nähtävää!
Toden teolla viikko käynnistyy lauantaina klo 11:00 kun Hanko Cupin ensimmäinen sessio alkaa. Hanko Cupissa voit pelata joko kaikki neljä sessiota saman parin kanssa, tai pelata sessio kerrallaan (vaikka vain yhden session) jopa eri parien kanssa. Mikäli vaihdat paria, tai et jatka peliä, muista ilmoittaa siitä viipymättä kilpailunjohdolle (Sami Mäki ja Anni Mäkelä). Kilpailuun on pakollinen ennakkoilmoittautuminen 19.7. kello 21:00 mennessä. Kilpailuun on jo ilmoittautunut 57 paria ja vielä mahtuu mukaan! Keskeytykset ja parin vaihtamiset on ilmoitettava kilpailunjohtoon. II, III ja IV -istunnoille ilmoittautuvat vain uudet parit.

Maanantaina aamulla pelataan ensimmäinen neljästä Good Morning Hanko kilpailusta alkaen klo 10:30. Aamukisoihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan voit tupsahtaa suoraan paikan päälle. Kaikkien kilpailuiden pelimuodot ja infon löydät täältä.
Suomen Cupin välierät ja finaali pelataan myös Hangossa ja niitä kannattaa tulla katsomaan paikan päälle. Semifinaali Markku ja Mimmit vs Pojat pelataan jo perjantaina 20.7. klo 12:00 alkaen ja toinen välierä Fopen vs Utter pelataan maanantaina aamulla alkaen klo 10:30. Finaali näiden otteluiden voittajien välillä pelataan perjantaina aamupäivällä (klo 10:00 alkaen) ja tästä ottelusta on myös BBO-lähetys. Suomen Cup- tuloskaavion löydät täältä.

Tiistaina voi tulla kuulemaan ja keskustelemaan SBL:n tekemän kerhokyselyn tuloksista klo 12:00-13:00 välillä Voimakasiineille. Kerhot ovat vastanneet kyselyyn varsin kiitettävästi ja hallitus käsittelee asiaa myös strategiapäivillään 18.-19.8.

Tiistaina, ennen iltakilpailun alkua jaetaan myös SBL:n myöntämiä arvoja ja tällä kertaa jaettavana onkin kaikkia kolme versiota (mestareita, suurmestareita sekä laiffi!)
Kisaviikko etenee maanantain parikisalla ja tiistain imppiparikisalla keskiviikkona alkavaan kaksipäiväiseen joukkikseen, jossa kaikilla on mahdollisuus menestyä, kun alun swiss-vaiheen jälkeen joukkueet jaetaan eri finaaleihin, joista kaikista voittajille on tarjolla mestaripisteitä! Hangon joukkis on yksi suosituimmista joukkuekilpailuistamme ja voin lämpimästi suositella sitä myös aloittelevammille joukkueille. Ilmoita joukkueesi mukaan täällä. Keskiviikkona ja torstaina voi osallistua sivukilpailuihin, mikäli ei joukkis syystä tai toisesta hotsita. Sivukilpailut toteutuvat, mikäli osallistujia on tarpeeksi.

Ehtisikö pulahtaa uimaankin?
Perjantaina pelataan Suomen Cuppia, veteraanien SM-kilpailua ja illalla selviää Hangon viikon paras mixed-pari klo 16:30 alkavassa kilpailussa. Viikon viimeinen viikonloppu huipentuu B-SM-kisoihin (la-pari ja su-joukkis). Lauantaina pelataan myös Grand Slam osakilpailu, jossa jyvät erotellaan akanoista (parikilpailu) ja sunnuntaina Cid Holmin muistokilpailun nimeä kantava henkilökohtainen kilpailu.

Olkaa siis kaikki tervetulleita Hangon Bridgeviikolle nauttimaan ihanasta lajistamme, mukavien ihmisten seurasta ja rennosta kesäbridgetunnelmasta.

Hangossa nähdään!

- Hulda Ahonen-

Linkki: Hangon Viikon PARTNERIA VAILLA- palvelu

Hangon bridgeviikko alkaa!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle