Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


JBK:n puheenjohtaja Marko Jurvanen peräänkuuluttaa Bridgeliigalle suurempaa arvostusta

(2018-10-08 12:59:50)

Marko Jurvanen Jyväskylän BKJo kahdesti peräkkäin jyväskyläläisseura JBK on vienyt Bridgeliigan voiton.
Tänävuonna menestyksekkäässä joukkueessa pelasivat:
Osmo Kiema
Oskari Koivu
Kari Patana
Mika Salomaa
Lasse Utter (Kapteeni)

Jyväskylän puheenjohtaja Marko Jurvanen toteaa, että liigatason joukkueeseen on valittu parhaat ja kokeneimmat pelaajat. Käytännössä joukkueen kapteeni Lasse Utter on kysynyt halukkaat ja koonnut toimivan kokoonpanon.

”Meidän kerhomme on onnekas, kun meillä on tasokkaita ja kokeneita pelaajia, jotka ovat valmiita edustamaan kerhoamme.” – toteaa selvästi voitosta iloinen ja ylpeä puheenjohtaja. Joukkueen kokoamisessa JBK:ssa pyritään saamaan mahdollisimman hyvä joukkue kasaan. Alemmissa divisioonissa kerhopelaajien into ja hyvä mieli ovat tärkeämpiä kriteerejä.

Jyväskyläläisen mielestä Bridgeliiga on todella hyvä tulokas bridgen pelitarjontaan Suomessa. Liigan arvostuksen hän kuitenkin haluaisi saada nousemaan. Käytännön ajatuksia arvostuksen nostamiseksi ei vielä tullut mieleen, mutta se, että kerhot panostaisivat kaikilla divisioonatasoilla joukkueiden muodostamiseen olisi tärkeää. Myös tiedotus ja uutisointi nousivat tärkeinä esille.

Keskustelussa tuli ilmi, että nimenomaan kerhopelaajille liigapelit ovat tärkeitä. Kakkosdivisioonassa päästään pelaamaan sopivan pituisia otteluita ja tapaamaan naapurikerhojen pelaajia. Sitoutuminen kerhon toimintaan kasvaa.

Puheenjohtaja Jurvanen ei vielä tiennyt varmaksi pääseekö hän Hangon Viikolla 2019 tapahtuvaan viralliseen BRIDGELIIGAN palkintojenjakoon, mutta mieli tietysti tekisi olla paikan päällä nostamassa kiertopalkinto ilmaan.

Jyväskylän Bridgekerhon pelaajat ovat menestyneet mainiosti myös SM-kilpailuissa ja kerholla on jäseninä kaikentasoisia pelaajia. Kerhoilloissa ei Jyväskylässä pelata joukkuekilpailua, joten Bridgeliiga tuo tämän pelimuodon myös kerholaisten saataville. JBK pelaa kerhoiltansa maanantaisin alkaen klo 18:00 Jyväskylässä, B-salilla, osoitteessa Väinönkatu 7. Vierailijat ovat tervetulleita pelaamaan kerholle.

JBK:n joukkue saavutti voiton vuoden 2018 bridgeliigassa
Kerhot ympäri Suomen ovat joutuneet pohtimaan liigassa pelaavien joukkueidensa kokokoonpanoja. Ainakin liigatasolla kapteenin valitseminen joukkueelle vaikuttaa menestyksekkäältä vaihtoehdolta, sillä myös hopealle sijoittunut Tampereen BK on muodostanut joukkueensa Kapteeni Vesa Fagerlundin toimesta.

Erilaisia joukkueidenvalintatapoja on tullut esiin useita ja toivottavasti kerhot jakavat mielipiteitään eri toimintamalleista toisilleen.

Jyväskylän BK lähtee vuoden 2019 liigaan varmasti ennakkosuosikin paikalta.
Haastajina liigatasolla ovat:
Tampereen BK
B-55 (Helsinki)
Tapiolan Trikki (Espoo)
Otapieti (Espoo)
Tammerbridge (Tampere)

- Hulda Ahonen -Marko Jurvanen Jyväskylän BK

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle