Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Ilmoittaudu maajoukkuekarsintaan 8.12. mennessä!

Hallitus siirsi sekä naisten, että avoimen karsinnat pelattavaksi 9.-10.2.2019 (2018-11-14 13:15:15)

PM-menestystä vuodelta 2017.Vuoden 2019 maajoukkueiksi valitaan karsinnoilla naisten- ja avoinjoukkue, sillä PM-kilpailuita ei järjestetä senioriluokassa. Maajoukkuekarsinnat siirrettiin alkuperäiseltä paikalta, siksi, että avoin maajoukkueemme kutsuttiin juuri tuona viikonloppuna kansainväliseen turnaukseen.

Yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti, mikäli joku joukkue (tai jonka yksikin naisjäsen) ilmoittautuu molempiin karsintoihin, pelataan avointen karsinta ensin ja sitten myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana naisten karsinta. Tämä toteutetaan vain, mikäli tarve ilmenee. Karsinnan tarkemmat ohjeet julkaistaan myöhemmin, mutta karsinta on kaksipäiväinen joukkuekarsinta.

PM-kilpailut järjestetään ensi kesänä Norjassa 7.-.10.6. Joukkueet vastaavat itse kustannuksistaan, mutta saavat 1000€ matkatuen/joukkue kulukuitteja vastaan. Majoittautuminen on järjestäjän valitsemassa hotellissa.

Valittavat maajoukkueet valitaan koko vuodeksi ja mikäli muita edustustehtäviä tulee, ovat valitut maajoukkueet ensisijaisia osallistujia.

Ilmoittautuminen naisten luokka.
Ilmoittautuminen avoin luokka.

- Hulda Ahonen –

PM-menestystä vuodelta 2017.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle