Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Anni Mäkelä ja Meri Korhonen uusivat mestaruutensa Porissa

Suurkiitos Porin Bridgekerholle mahtavista kisajärjestelyistä. (2019-03-11 11:22:46)

Anni ja Meri naisten SM-kultaa 2019Lauantaina 9.3. pelattiin naisten SM-kilpailut Porissa. Paikallinen kerho oli nähnyt paljon vaivaa kilpailun puitteiden ja järjestelyjen suhteen – ja onnistunut erinomaisesti. Kilpailusta tehtiin jopa BBO-lähetys paikallisten (ensikertalaisten) lähettäjien voimin. Rantakartano pelipaikkana oli mitä mainioin ja sekä ruoka, että muut tarjoilut miellyttivät osallistujia.


Itse kilpailussa tunnelma oli, kuten aina naisten SM-kilpailussa, miellyttävä ja jopa iloinen. Siltikin pelattiin tosissaan titteleistä. Voitto oli tällä kertaa aika ylivoimainen, sillä Anni ja Meri päihittivät toiseksi tulleet Gabridella Ahlvikin ja Maria Myllärin lähes seitsemän prosentin erolla. Sensijaan hopean ja pronssin ero oli pienempi, kun pronssimitalistit, Outi Rahi ja Kati Sandström, jäivät vain 0,1% päähän hopeasta. Porin kerho oli hankkinut mitalisteille ja meedeliparille, sekä lohdutuksena viimeiseksi jääneelle erityispalkinnot. Kuohuvaa ja suklaata, nam nam.

Tulokset löytyvät täältä.

Mikko Vänni toivottaa pelaajat tervetulleiksi.


Taktiikkapalaveri hymyssä suin.
Kilpailu järjestetään ensi vuonna Bridge Areenalla, mutta vuoden 2021 naisten SM-kilpailu olisi tarkoitus taas järjestää jonkun kerhon vieraana muualla kuin Bridge Areenalla. Olisiko teidän kerhonne kiinnostunut järjestämään SM-kilpailun? Mikäli olette kiinnostuneita, soitelkaapa allekirjoittaneelle, niin mietitään miten järjestyisi.

Pelit käynnissä.
Kiitos kaikille osallistujille, hienoa pelata niin mukavien pelaajien kanssa. Kiitos myös ahkeralle BBO-porukalle Mikko, Olli ja muutkin. Tietysti erityiskiitos kilpailunjohtajana toimineelle Sami Mäelle jälleen hyvin vedetystä kilpailusta – aikataulukin piti. Ja vielä suurkiitos Porin Kerhon puheenjohtajalle Mikko Vännille, joka oli organisoinut järjestelyt hienosti. Hän välittänee lämpimät kiitokset koko kerhon väelle.

Ensivuonna taas näissä merkeissä!

- Hulda Ahonen –Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle