Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Nyberg-Koistinen kolmannen kerran perättäin SM-parikilpailun voittoon

Clas ja Kauko veivät tasaisen kilpailun lopulta selvällä erolla hopeamitalisteihin. (2019-03-18 11:37:16)

2019 SM-parikilpailun mitalikolmikko36-paria kilpailivat Suomen arvostetuimmassa parikilpailussa 16.-17.3. Bridge Areenalla Helsingissä. Kilpailussa kaikki parit kohtasivat toisensa pelaten aina kolme jakoa jokaista vastustajaa vastaan.

Lehdistö oli ladannut tällä kertaa ennakkosuosikin paineet parille Fagerlund-Karhulahti, mutta heidän lauantaipäivänsä oli valitettavan huono ja edes hurjan hyvä suoritus (65,6%, vain voittajien 67,6% oli parempi) sunnuntaina ei riittänyt nostamaan heitä mitaleille. Useampikin uusi pari (kultamitalistina) kävi kärkipaikalla, mutta kierroksen 29-jälkeen kärkipaikan veivät ja pitivät Nyberg-Koistinen.
Hopealle sijoittuivat tasaisesti suorittaneet Seppo Sauvola ja Lasse Utter. Pronssimitalit menivät Petri Ukkoselle ja Kari Engelbarthille.


SM-parikilpailu 2019 10-parasta paria:

1. Kauko Koistinen - Clas Nyberg
2. Seppo Sauvola - Lasse Utter
3. Petri Ukkonen - Kari Engelbarth
4. Pia Erkkilä - Raija Tuomi
5. Janne Ekholm - Olli Perkiö
6. Arttu Karhulahti - Vesa Fagerlund
7. Erik Hansson - Mauri Saastamoinen
8. Markku Pekkinen - Pekka Uskali
9. Tiina Elsinen - Antti Elsinen
10. Jonna Kaminen - Pasi Suominen

Katso koko tuloslista täältä.

Kauko Koistinen ja Clas Nyberg - kultaa
SM-parikulta meni nyt kolmannen kerran peräkkäin Clasille ja Kaukolle. Kisan alku ei ollut heillekään kovin hyvä. ”Lauantaina oli epätarkkaa peliä. Kun pelaa yhdessä yhden kisan vuodessa, tuntuu menevän noin 40-jakoa siinä, että pääsee taas samalle aaltopituudelle.” toteaa Clas Nyberg kisan kankeasta alusta. Clasille tämä kulta oli kymmenes parikulta ja yhteensä kolmaskymmenes SM-kultamitali. ”Sunnuntaina pelattiin hyvin ja sen jälkeen jäi hyvä maku voitosta. Ja kyllä se kulta maistui Koistisellekin, vaikka pronsseja olikin vähiten.” naureskelee vaasalainen partnerinsa kommenteille. Koistinen ja Nyberg aikovat jatkaa kultansa puolustamista ” Niin kauan, kunnes ne muut onnistuvat meidät sieltä kampeamaan pois.” toteaa vielä Kauko Koistinenkin iloisena.

Seppo Sauvola ja Lasse Utter - hopeaa
Onnittelut kaikille kilpailussa menestyneille! Kiitos kaikille kilpailun onnistumisen eteen töitä tehneille, kilpailunjohdolle, brikkapojille (<3) ja tietysti operaattoritiimille, joka lähetti kilpailusta ansiokkaasti livelähetystä maailmalle.

Petri Ukkonen ja Kari Engelbarth - pronssia
Seuraavan kerran SM-mitaleista taistellaan jälleen toukokuussa, kun SM-Swiss-Imp´s-kilpailu pelataan 18.-19.5. Bridge Areenalla. Tähän kilpailuun ei ole ennakkokarsintaa, joten hyvätasoista kilpailua voivat tulla pelaamaan kaikki MP-kilpailuoikeuden omaavat pelaajat.

- Hulda Ahonen –

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle