Suomeksi | På svenska | In English |Feedback | AdminNews


Fagerlund-Koistinen SM-swiss Imps´s kilpailun voittoon Bridge Areenalla

Seuraavat kilpailukalenterin SM-kilpailut pelataan Hangon bridgeviikolla. (2019-05-20 12:44:05)

Swiss SM 2019 mitalikolmikko18.-19.5. pelattu avoin SM-Swiss Imp`s kilpailu pelattiin kevään toistaiseksi kauneimpana viikonloppuna Bridge Areenalla. Kilpailun jäätyä pois SM-viikolta oli lasku pelaajamäärässä varsin tuntuva. 35-paria osallistui kilpailuun, joka pelattiin tänä vuonna niin, että tulokset laskettiin IMP-kilpailuna, jossa vertailu tehdään kaikkien tulosten keskiarvoon. Keskiarvosta jätetään pois yksi ääritulos molemmista suunnista.

Kilpailussa pelattiin 14 kierrosta ja jokaisella kierroksella pelattiin 6 jakoa. Kilpailun kymmenen parhaan joukkoon pelasivat itsensä seuraavat parit:

1. Vesa Fagerlund - Kauko Koistinen
2. Mirja Mäntylä - Markku Lähteenoja
3. Seppo Sauvola - Lasse Utter

4. Arttu Karhulahti - Clas Nyberg
5. Fred Sundwall - Johan Herrgård
6. Pasi Kuokkanen - Jukka Porkka
7. Erik Hansson - Mauri Saastamoinen
8. Ivar Kalma - Arvo Priimägi
9. Hulda Ahonen - Antti Aimala
10. Petri Ukkonen - Kari Engelbarth

Katso kaikki tulokset täältä.


Kiitos Anni Mäkelälle asiantuntevasta kilpailunjohdosta ja ahkeralle Senja Tuomelle brikka-avustuksesta. Kilpailun järjestelyt menivät varsin hyvin. BBO-lähetystä kilpailusta ei valitettavasti saatu tehtyä, mutta toivottavasti se onnistuu ensi vuonna.

Vuoden 2020 kalenterissa kilpailu on esitetty (ei siis vielä hyväksytty hallituksessa) pelattavaksi 1.-2.2.2020. Tälle ajankohdalle osuu myös talvella järjestettävä SM-viikko, mutta siitä ei vielä tiedetä edes paikkakuntaa, saati sitten sitä lähdetäänkö mukaan tapahtumaan.

Seuraavat SM-tason kilpailut (Finaalit) pelataankin sitten Hangon bridgeviikolla. Suomen Cupin finaali pelataan totutusta poiketen jo ensimmäisen viikonlopun sunnuntaina (21.7.) Hanko Cupin jälkeen alkaen klo 18:00. Hangossa siirtyy historiaan myös Veteraanien SM-kilpailu, joka pelataan, myöskin totutusta poiketen, perjantaina 26.7. Kilpailun lopettamisen syynä on se, että seniori-ikäraja nousee kansainvälisten päätösten mukaisesti ja kahta sarjaa ei enää tarvita. Hangon viikon kruunaa perinteiseen tapaan viimeisen viikonlopun B-SM-kilpailut, joista parikilpailu pelataan lauantaina ja joukkuekilpailu sunnuntaina (27. ja 28.7.). VUODEN 2020 Hangon Viikko siirtyy viikkoa aiemmaksi, viikolle 29.

Jo ennen Hangon viikkoa pelataan Suomen suvessa useita kilpailuja.
Puijon Bridgen 40-vuotisjuhlakilpailut pelataan 14.-16.6. Kuopiossa. Lauantain juhlakilpailuna pelataan Rally.
Paljon korkeamman iän saavuttava Lappeenrannan BK, juhlii myös juhlakilpailuiden merkeissä ja 70-vuotisjuhlakilpailut pelataan 27.-29.6. Pääjuhlakilpailu pelataan kaksipäiväisenä Grand Slam-kilpailuna (uusi kokeilu!) 28.-29.6., jossa jakomäärä on noin 42-jakoa/päivä.
Molemmissa tapahtumissa on lauantaina iltajuhla, jotka perinteisesti ovat sitä parasta yhdessäoloa harrastajien kesken.

Myös Raumalla, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa ehditään pelaamaan vielä ennen Hankoa, joten ei muuta kuin partnereita sopimaan!

- Hulda Ahonen –


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle