Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


BBO-Liigan Finaali su 14.7 ja ma 15.7 Naisten Maajoukkue saa vastaansa

(2019-07-09 22:18:13)

BBO-Liigan Finaali pelataan su 14.7 ja ma 15.7 Naisten Maajoukkue saa vastaansa Oy Ruotsi AB:n. Ottelussa pelataan 48 jakoa neljä 12 jaon sessionia. Sunnuntaina 2 ja maanantaina 2.

Joukkueet pelaavat seuraavissa kokoonpanoissa LEIDIT (sama kuin maajoukkue )
Raija Tuomi - Pia Erkkilä ja Hulda Ahonen - Clas Nyberg ( varamies kun Ilonalla on tärkeä työmatka ). Oy Ruotsi Ab meinaa jyrätä ottelun käyttämällä maailmanmestareita Erik Hanssonia ja Castor Mann paria molempina päivinä. Sunnuntaina toinen pari on Oskari Koivu ja Antti Aimala ja maanantaina Antin parina pelaa Seppo Sauvola. Ottelu vaikuttaa alkuasetelmaltaan melko tasaiselta.

BBO herkkua on myös tulossa seuraavana viikonloppuna Hangosta jolloin pelataan Suomen Cupin loppuottelu loppuottelupari ei ole vielä tiedossa mutta kovia joukkueita on vielä mukana Finaali on joko lauantaina 20.7 tai sunnuntaina 21.7. Ottelu on tarkoitus pelata ravintola Maretissa RAAMA otteluna screenille näytettynä. Jos olet Hangossa niin silloin sinne hyvään seuraan kannustamaan omaa joukkuetta. Mikäli ottelu pelataan sunnuntaina ranta futiksen pelaajatkin ehtivät toiselle jaksolle mukaan.

Tervetuloa Hangon peleihin

t.L:U

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle