Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Ruotsi voitti U26 sarjan Norjan Stokkessa pelatuissa nuorten EM-kilpailuissa.

U21 voiton vei Hollanti, nuorten naisten sarjan (U26) voitti Puola ja Israel voitti U16 kilpailun. (2019-07-12 09:34:21)

U26 mitalikolmikko EM2019


Ruotsin hyvä vire kansainvälisessä bridgessä jatkuu arvostetuimman nuortensarjan EM-voitolla. Ruotsin muut joukkueet (U21 ja U16) sijoittuivat myös hyvin ollen viidensiä omissa sarjoissaan.

U21 voiton vei Hollanti, nuorten naisten sarjan (U26) voitti Puola ja Israel voitti U16 kilpailun. Suurten maiden menestyminen myös nuorten sarjoissa ei ole yllättävää, mutta panostukset nuorten valmentamiseen, rekrytoimiseen ja kannustamiseen tuovat tulosta myös pienempien liittojen osalta, kuten mm. Unkarin hyvä sijoitus nuorten naisten sarjassa kertoo. Pelkkä massa ei myöskään tänä päivänä riitä menestykseen kansainvälisillä areenoilla. Töitä pitää tehdä.

Suomen U26-joukkue sai kilpailuista varmasti tarvittavaa kokemusta ja intoa harjoitteluun, vaikka onnistukin saamaan vain kaksi voittoa kovassa kisassa. Suomella ei ollut edustusta muissa sarjoissa.

Seuraavaksi suuren tason kansainvälisellä kilpailurintamalla saamme seurata MM-kilpailuja 14.-28.9.2019. Suomella ei ole edustusta missään kilpailujen kategoriassa.

- Hulda Ahonen -

Linkki: Nuorten EM-kisat 2019 tulokset.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle