Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hangon Bridgeviikolle odotettavissa kesän paras sää!

Hangon Bridgeviikko 19.-28.7. (2019-07-17 12:47:08)

Hankoon!Bridgenpelaajat kerääntyvät pian taas Hankoon viettämään bridgentäyteistä kesäviikkoa. Usein huonoinakin kesinä Hangossa on hyvät ilmat ja kun bridgeihmisten autot saavuttavat Hankoniemen, väistyvät pilvet auringon tieltä. Tämänhetkisen sääennustuksen mukaan perjantaina 19.7. aurinko paistaa täydeltä terältä (siis Hangossa).

Pelit alkavat perjantaina Maaretissa klo 19:00 alkavalla lämmittelykilpailulla. Ensimmäisenä viikonloppuna pelataan Hanko Cup, (ja mikäli 6 paria osallistuu, myös Tulokas Cup) sekä sunnuntai-iltana Suomen Cupin finaali. Sunnuntaina pelien jälkeen on junnutoimikunnan järjestämä rantatapahtuma Legendaarinen Grown up`s vs Juniors 18:00-19:00, jonka jälkeen Maretissa on bridgenpelaajille tarjolla grillimakkaraa ja mehua. Samassa paikassa pelataan myös tuo Suomen Cupin finaali (yläkerrassa), josta on BBO-lähetys. BBO-lähetys pyritään saamaan alakertaan skreenille, jotta koko porukka voi seurata finaalin etenemistä. Suomen Cup finaali alkaa klo 18:00, joten ne, jotka eivät rantahulinoihin halua osallistua, voivat seurata peliä jo alusta alkaen.

Hangon viikonkin kilpailuihin on ennakkoilmoittautuminen Bilbossa ja Hangon Bridgeviikon ohjelma ja peliohjeet löytyvät täältä.

Käytännöt ovat hieman muuttuneet viimevuotisesta, sillä SBL on viimein saanut käyttöönsä kortinlukijan kilpailumaksujen keräämistä varten. KILPAILUMAKSUT on siis mahdollista (ja jopa toivottavaa) maksaa yleisimmillä MAKSUKORTEILLA. Lähimaksu on käytössä. Voimakasiineilla tulee olemaan kilpailumaksujen maksupiste, joka aukeaa noin puoli tuntia ennen kilpailua. Kilpailumaksut tulee maksaa ennen kilpailun alkua ja ruuhkan välttämiseksi asia kannattaa hoitaa ajoissa. Myös käteismaksut kerätään samaan aikaan samalla pisteellä. Uskomme, että tämä palvelu helpottaa monen pelaajan pelien maksamista.

Bridge Liigan 2018 palkintoja jaetaan tiistaina.Tiistaina klo 15:00 IMP-kilpailun ilmoittautumisten jälkeen jaetaan Liiton bridgen arvomerkkejä ansioituneille pelaajille. Tänä vuonna jaetaan kolme suurmestariarvoa ja kahdeksan mestarinarvoa. Lisäksi jaetaan Bridge Liigan kiertopalkinto, Suomen Cupin palkinnot ja BBO:n palkintoja. Raikuvia suosionosoituksia odotetaan kaikille menestyjille! Hangon kilpailujen palkintojen maksaminen tehdään myös uuden lain myötä tämän ohjeen mukaisesti.

Hangossa otetaan käyttöön myös uusi käytäntö tarjoussarjoissa. Tarjouslaput kerätään pöydästä pois vasta kun kysymykset on esitetty (lähtökortti on siis käännetty oikein päin ja myös lähtijän partneri on saanut kysyä sarjasta) ja Puupekka rupeaa levittämään korttejaan. Lue tiedote aiheesta täällä. Tämä koskee kaikkia kilpailuita ja kaikkia pelaajia. Kokeneempia pelaajia pyydetään auttamaan muita uuden käytännön omaksumisessa.

Voimakasiineilla remontti jatkuu ulkona. Parkkitila voi siis vaihdella hyvinkin paljon päivästä toiseen. Pelaajilta pyydetään ymmärtämystä asiassa. Remontin edistymisen vaihetta ei voi ennustaa. Voimakasiineilla on tarjolla lounas joka arkipäivä ja Hanko Cupin päivinä.

Mikäli jostain syystä tarvitset tavoittaa kilpailunjohtajia, tässä numerot (Suosi viestejä, ilmeisistä syistä.).
Kilpailunjohtajat:
Kati Sandström 040 526 5611, Lasse Utter 040 747 8528, Timo Sairanen 040 840 7271, Maria Mylläri 044 974 4217, Sami Mäki 050 506 1642, Anni Mäkelä 050 574 1678 ja Liisa Jalkanen 050 597 2830.
Pelipaikka Voimakasiini P: 040 033 8133.


Ihanaa, rentoa, pelillisesti onnistunutta Hangon Bridgeviikkoa toivottaen:

Hulda Ahonen

HANGOSSA NÄHDÄÄN!

Hankoon!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle