Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SBL:n hallitus on päättänyt Hangon Viikon ohjelman vuodelle 2020.

(2019-10-09 11:08:40)

Hangon Bridgeviikko 2020 10.-19.7.


Ohjelmaehdotuksesta kerättiin mielipiteitä pelaajilta Hangon Viikon aikana. Vastauksia tuli yli 50! Kiitos kaikille niille, jotka ovat vastanneet ja näin auttaneet viikon ohjelman uudistamisessa.

Vastaukset olivat tietysti kovin vaihtelevia, mutta joitakin selviä linjauksia voitiin havaita. Yksi selkeimmistä oli se, että Hanko Cup säilytetään. Myös joukkuekilpailu, siinä muodossa, että kaikki pelaisivat kolme päivää, tyrmättiin kyselyssä varsin selkeästi. Nyt joukkuekilpailussa pelataan yksipäiväinen swiss-vaihe, josta vain pudotuspeleihin selvinneet jatkavat.

Lopetusaikoja toivotiin usein aiemmiksi ja aloitusaikoja onkin rukattu monessa kohdassa. Uusi ”normaali” on se, että pelit alkavat arkena 14:30. Aloitusajoissa kannattaakin olla ensi kesänä tarkkana, sillä vanhalla oletuksella ei voi mennä.

Positiivistakin ehdotuksesta löytyi. Loppuviikon kokonaisuuden suuntaaminen aloittelevammille pelaajille miellytti useita. Myös perjantain aikaistettu mixed ja illan yhteistilaisuus olivat monen mielestä hyviä ajatuksia.

Erityisesti loppuviikon (keskiviikko-sunnuntai) soveltuvuutta aloittelevammille pelaajille tulisi mainostaa kerhon uusien harrastajien parissa. Keskiviikon Tulokas Cup- ristimerkkikilpailu, torstain ABC-parikilpailu ja perjantain mixed- ja illanvietto tuovat varmasti sisältöä uusille harrastajille. B-SM kilpailut huipentavat viikon. Pyytäkää kerhonne pelaajia mukaan ja osallistumaan Hangon Bridgeviikolle. Neuvokaa majoitus- ja käytännönasioissa, niin saamme varmasti uusia ”vakioHangossakävijöitä” mukaan porukkaamme.

Hangon ohjelman muutoksen onnistumisesta kerätään kommentteja heti ensi kesänä, sekä viikon aikana (haastatteluin), että viikon jälkeen.

Monet ovat myös kyselleet syytä Hangon bridgeviikon ajankohdan muutokselle. Syitä on useita. Tärkeimpinä päällekkäisyys Örebron Bridgefestivaalin kanssa (pelaajiamme lähtee sinne), Hangon parempi majoitustilanne (Seahorse-tapahtuma on suuri), ja pelipaikan paremmat mahdollisuudet palvella meitä (heillä myös työvoimapula viikolla 30). Muistakaa, että Hangon viikko alkaa siis ensikesänä perjantaina 10.7. klo 18:30. Maretissa.


Löydätte Hangon Bridgeviikon 2020 alustavan ohjelman täältä PDF-muodossa. Joitakin muutoksia ja tarkennuksia siihen saattaa vielä tulla, mutta pääpiirteet ovat tässä.

Toivottavasti pelaajat ovat tyytyväisiä ja saamme Hangon Bridgeviikosta entistä viihdyttävämmän tapahtuman kaikille pelaajillemme.

- Hulda Ahonen-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle