Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Kyselytutkimus bridgenpelaajien motivoinnista

Linkki on lähetetty kerhojen yhteyshenkilöille 22.1.2020. (2020-01-22 13:31:33)

Tanja OinonenHyvät bridgenpelaajat. Aikuiskasvatustieteiden opiskelija Tanja Oinonen tekee proseminaarityöhönsä liittyvää tutkimusta aiheesta ”Kasvatustieteellinen näkökulma bridgepelaajien motivointiin ja opettamiseen kerhopeleissä”. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mm. mitkä asiat motivoivat pelaajia ja mitkä asiat puolestaan heikentävät heidän motivaatiotaan bridgessä kehittymisessä, pelaamisessa ja osallistumisessa kerhopeleihin. Sekä sitä, miten bridgen opettamista ja kerhopelaamista tulisi tukea.

Tutkimuksesta saatavaa tietoa on mahdollista hyödyntää myös SBL:n ja kerhojen toiminnassa. Tutkimustuloksista tehdään yhteenveto alueittain, jotka luovutetaan SBL:lle. Myös kerhot saavat yhteenvedosta saatavaa tietoa. Tutkimustulokset esitellään Hangon bridgeviikolla järjestettävässä keskustelutilaisuudessa.

Tutkimusaineistoa kerään verkkokyselylomakkeen avulla. Verkkokyselyyn voi vastata aikavälillä 21.01.-09.02.2020. Kysely toimitetaan sähköisesti kerhojen yhteyshenkilöille (linkki), jotka toivottavasti jakavat sitä eteenpäin kerhojen pelaajille mahdollisimman laajasti.

Mikäli oman kerhosi yhteyshenkilö ei ole sitä sinulle toimittanut (tai sähköpostisi ei ole heidän tiedossaan), voit pyytää linkkiä suoraan tutkimuksen tekijältä sähköpostilla. Sähköpostiosoite on: oinonen.tanja[ÄT]hotmail.com Linkin voit pyytää myös SBL:n toimistosta.

Olisi upeaa saada mahdollisimman usealta pelaajalta vastaus kyselyyn, jotta tulokset olisivat mahdollisimman paljon hyödyksi kerhopelien (ja muidenkin pelien) kehittämisessä. Tärkeää olisi saada vastauksia myös niiltä kerholaisilta, jotka pääsevät vain harvoin paikalle.
Kyselyn alussa on opastus kyselyyn. Sen tekeminen vie noin 10-20 minuuttia.


Kiitos kaikille tutkimukseen osallistuville ja Tanjalle mielenkiintoisen tutkimuksen tekemisestä!

- Hulda Ahonen –

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle