Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suru-uutinen - Osmo Parviainen on kuollut 75-vuotiaana

Lifemaster ja rivakan tarjoamisen itseoikeutettu maestro on poissa. (2020-01-24 13:43:14)

Osmo Parviainen 2019Suomen Bridgeliitto sai suru-uutisen Bulgariasta.
Osmo Parviainen kuoli 75-vuotiaana Sofiassa sairaalassa 20. tammikuuta 2020 suunnitellun leikkauksen jälkeen.

Lämmin osanotto Osmon läheisille.

Osmo oli todellakin suuri bridgepersoona ja hänen poismenonsa jättää ison loven myös pelaajistoomme. Suurin osa kilpapelaajistamme on päässyt, tai joutunut, ihailemaan Osmon pelitaitoja niin kilpailuissa- kuin netissäkin.

Osmon läheiset järjestävät hänen toivomuksestaan siunaustilaisuuden ja 'irlantilaistyyppiset peijaiset' Espoossa hänen muistokseen. Siunaus on perjantaina 14.2. klo 10 Olarin kirkossa, Espoossa.
Osoite: Olarinluoma 4, Espoo

11:00 Buffet lounas, Deliroom Ukkohauki Osoite: Merituulentie 36, Kauppakeskus Niitty, Niittykummun metroasemalla, Espoo
12:00 Peijaiset, The Gallows Bird Osoite: Merituulentie 30, Espoo
Peijaiset ovat yksityistilaisuus klo 15:00 saakka, jolloin The Gallows Bird avaa ovensa myös muille. Peijaiset jatkuvat myös tämän jälkeen niin kauan kuin Osmon elämän juhlijoita riittää.


Osmon bridgeystävät ovat tervetulleita ja toivotuja osallistumaan näihin tilaisuuksiin. Siunaustilaisuuteen, lounaalle ja peijaisiin osallistuvia pyydetään ilmoittamaan osallistumisestaan Osmon tyttärelle, Marille, etukäteen, jotta he osaavat varautua tarjoiluihin Osmon tyttärelle, Marille, etukäteen, jotta he osaavat varautua suurin piirtein oikeaan osallistujamäärään.

Peijaisiin osallistuvat voivat halutessaan kertoa ‘hauskoja sattumuksia’ vuosien varrelta Osmon kanssa. Lisäksi ne, jotka eivät pääse paikalle, voivat lähettää Marille etukäteen sähköpostitse yhteisiä muistoja, jotka voidaan sitten lukea peijaisissa.

Ilmoitukset osallistumisesta :
Mari Parviainen
marsa.parviainen[ÄT]gmail.com


- Hulda Ahonen -

Kuva vuoden 2019 toukokuulta Sofiassa pidetystä Sofia Brige Festival -tapahtumasta.


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle