Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen Bridgeliitto järjestää BBO:ssa pelitoimintaa Koronaepidemian aikana

Kaikki uudet tiedotteet ja uutiset linkataan alasivuiksi tähän uutiseen. Katso uutisen alaosa! (2020-03-16 12:44:04)

Nettipeliä koronaepidemian aikanaKoronavirus epidemia estää monen pelaajan bridgen harrastamismahdollisuudet lähitulevaisuudessa. Monelle meistä kerhoilta on viikkomme kohokohta ja pääsemme siellä tapaamaan ihmisiä ja nauttimaan pelistä. Nettipeli ei koskaan voi korvata oikeaa pelitapahtumaa, mutta voimme silti saada kontaktin ystäviimme ja nauttia pelistä, pelaamalla bridgeä tuttujemme kanssa netissä BBO:ssa.

Aloitamme BBO-finland kerhoillat maanantaina 16.3. klo 18:00. Pelaamme myös tiistaina ja keskiviikkona samanlaiset kerhoillat. Jatkosta tiedotamme tarkemmin SBL:n hallituksen kokouksen (ke 18.3. illalla) jälkeen.

- kilpailut ovat kerhoillan mittaisia (n. 24-30 jakoa)
- niistä jaetaan voittopisteitä BBO-jakokaavan mukaisesti
- kilpailumaksu on 2€ ja se maksetaan jälkikäteen liiton tilille ohjeiden mukaan (tarkat ohjeet ja maksuväli uudessa tilanteessa, ilmoitetaan SBL:n hallituksen keskiviikon kokouksen jälkeen.)
- osallistujan täytyy olla rekisteröitynyt BBO-finalandin jäseneksi (kts. ohjeet lopussa)
- ne pelaajat, jotka eivät ole hoitaneet BBO-maksujaan ovat yhä kilpailukiellossa. Tarkista oma tilanteesi, ja hoida maksut kuntoon.
- osallistujilla TÄYTYY näkyä nimimerkin lisätiedoissa oma KOKO nimi (Etunimi ja sukunimi).


BBO:ssa voi pelata täällä. BBO-finlandin kilpailut löytyvät ilmaiskilpailujen puolelta, sillä pelaajat eivät suorita niistä maksua BBO:lle. SBL:lla on sopimus BBO:n kanssa tästä käytännöstä.

BBO:ssa on tällä hetkellä erittäin paljon pelaajia, ja sen kapasiteetti on koitoksella. Tällä hetkellä BBO-finalndin kilpailut on rajoitettu enintään neljällekymmenelle parille. Ilmoittautuminen tapahtuu samoin, kun BBO—finladin viikkokilpailuihin ja kun (jos)kilpailu tulee täyteen, joutuvat loput tyytymään kibitsointiin.

Jatkossa tulemme järjestämään BBO:ssa myös muuta pelitoimintaa BBO-finlandin kerhoiltojen lisäksi. Seuratkaa tiedotusta liiton verkkosivuilla (ei siis kannata soittaa, sillä sitten ei ehditä tiedottaa, jos kaikki soittavat!). Julkaisemme muut uudet BBO-finland kilpailut heti kun päätökset on tehty ja yksityiskohdat selvillä.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan myös BBO-finlandin pelitoimintaan. Tukekaa uusia pelaajia ja auttakaa, esimerkiksi alertointi- ja muissa asioissa. Annetaan hieman armoa hitaammille aloittelijoille, joilla ei vielä BBO pelaaminen ole ihan täysin sujuvaa. Eli ei tarvitse pelätä mukaan tulemista. Kaikki meistä ovat joskus olleet siellä ensimmäistä kertaa!

UUDET REKISTERÖITYMISET

Uudet rekisteröitymiset BBO-finlandiin tehdään seuraavasti:

Rekisteröityminen on edellytys pelaamiselle BBO-Finlandin kilpailuissa ja voittopisteiden kirjaamiselle. Rekisteröinti tapahtuu maksamalla 2€ tilille FI11 1548 3000 1004 96.

Rekisteröidäksesi itsesi laita sähköposti, johon mukaan oma koko nimi ja pelaajanimimerkki, Lasse Utterille ja toimistosihteerille osoitteisiin: lasse.utter@kolumbus.fi ja toimistosihteeri@bridgefinland.com.

Rekisteröintimaksu tarvitsee maksaa vain kerran. Pelaajalla voi olla vain yksi rekisteröity nimimerkki. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, on rekisteröitymisesi yhä voimassa.

Maksaessasi rekisteröitymistä käytä
viitettä: 68204
tilille: Nordea FI11 1548 3000 1004 96

BBO-finlandin kerhokilpailujen pelimaksu on myös tuo 2€/kilpailu ja ne maksetaan jälkikäteen (erikoistilanteen maksukaudet ilmoitetaan keskiviikon kokouksen jälkeen).

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille harrastajille!

Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja SBL


Alasivuilla uusia tiedotteita ja uutisa katso alle!
Alasivut:
BBO-finland toimintaa. Mitä pelataan, milloin, mitä maksaa ja miten?
COVID19-viruksen vaikutus Suomen Bridgeliittoon
BBO-kilpailuiden kehittäminen Covid-19 epidemian aikana.
Yleisön pyynnöstä: Muutos BBO-finlandin viikonlopun VP-kisoihin
BBO-finland viikonlopun VP-kilpailut (HUOM päivitetty 25.3.)
BBO-finland kilpailut, viikkoaikataulu
Kuinka pelaan BBO-finladin kilpailuissa?
BBO-finlandin totuttuun peliaikatauluun muutoksia

Nettipeliä koronaepidemian aikana

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle