Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


BBO-finland TULOKAS kisat aloitetaan perjantaina

Uusi BBO-finland kilpailu aloitteleville- ja vähän pelanneille pelaajille. (2020-04-21 15:11:31)

Tervetuloa pelaamaan!BBO-finland TULOKAS kisat on tarkoitettu uusille BBO-pelaajille, kursseilta tulleille (tai juuri kurssia käyville) pelaajille tai harrastajille, jotka ovat pelanneet vain vähän (yli 5 mestaripisteen pelaajat eivät saa osallistua lainkaan). Haluamme mahdollistaa mukaantulon kilpapeleihin helposti ja mukavasti. Lisäksi pelaajien tuttu opettaja saa osallistua kilpailuun joko katsellen ja kommentoiden tai lisäkilpailunjohtajan roolissa.

näissä kilpailuissa:
• ei ole kibitserejä (katselijoita)
• erillisluvalla kerhojen opettajat pääsevät seuraamaan, opettamaan ja tukemaan
• peliaikaa on runsaasti (n. 10 min/jako) ja mikäli sekään ei riitä, kilpailujärjestäjä (johtaja) lisää peliaikaa
• pelataan 16 jakoa
• kilpailu toteutuu, mikäli vähintään 6 paria ilmoittautuu
• kilpailut pelataan alkaen klo 11:00
• kilpailuissa jaetaan voittopisteet taulukon mukaisesti (!!)
• pelimaksu on 2€ (se maksetaan samanaikaisesti BBO-finland pelimaksujen kanssa)
• pelaajien täytyy olla BBO-finland- rekisteröityneitä (2€ - ikuinen) ja he eivät saa olla pelikiellossa

Nyt toivomme, että kerhot ja kouluttajat ottavat aktiivisesti yhteyden uusiin kurssilaisiinsa ja aloitteleviin pelaajiinsa ja kertovat tästä pelimahdollisuudesta. Kerro myös kaverillesi tästä pelistä ja kutsu hänet pelaamaan kanssasi. Bridgen nettipelaaminen on monelle todella tärkeä henkireikä nykyisessä tilanteessa, se että olet aloittelija ei ole este tulla mukaan toimintaan! (Mikäli haluat toimia opettajajana tai tukena, ilmoittaudu Lasselle etukäteen, niin pääset mukaan.)

Ensimmäinen pelikerta on perjantaina 24.4. ja seuraava keskiviikkona 29.4. Katsotaan miten osallistujia tulee ja sitten päätetään jatkosta. Mikäli intoa löytyy ovat pelipäivät jatkossa maanantain, keskiviikko ja perjantai (alkaen klo 11:00).

Tässä vielä ohjeet pelaamisen aloittamiseen, BBO-finland rekisteröitymiseen ja kilpailumaksujen maksamiseen:

Kuinka pelaan BBO-finladin kilpailuissa?

BBO-finlandin kisat järjestetään Bridge Base Online pelialustalla täällä.
Pelataksesi BBO:ssa sinun täytyy rekisteröityä sinne pelaajaksi.Paina ”play bridge now” ja luo sinne nimimerkki ohjeiden mukaan. (Liity BBO:hon)

BBO-finlandin kilpailuihin osallistuakseen tulee lisäksi olla rekisteröitynyt BBO-finlandin jäseneksi.

Uudet rekisteröitymiset BBO-finlandiin tehdään seuraavasti:

Rekisteröinti tapahtuu maksamalla 2€ tilille FI11 1548 3000 1004 96 ja laittamalla sähköposti, johon mukaan oma koko nimi ja BBO:n pelaajanimimerkki, Lasse Utterille ja toimistosihteerille osoitteisiin: lasse.utter@kolumbus.fi ja toimistosihteeri@bridgefinland.com.
Rekisteröityminen on edellytys pelaamiselle BBO-Finlandin kilpailuissa ja voittopisteiden kirjaamiselle.

Rekisteröintimaksu tarvitsee maksaa vain kerran. Pelaajalla voi olla vain yksi rekisteröity nimimerkki. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, on rekisteröitymisesi yhä voimassa.
Maksaessasi rekisteröitymistä käytä
viitettä: 68204
tilille: Nordea FI11 1548 3000 1004 96


Kun olet sekä luonut nimimerkin BBO:hon, että rekisteröitynyt BBO-finlandin jäsenksi, voit osallistua BBO-finlandin toimintaan.

Pelatessasi näissä kilpailuissa täytyy sinulla olla nimimerkkisi lisäksi oma nimesi tilisi profiilissa. Lisätäksesi nimesi näkyviin profiiliisi toimi seuraavasti:

1. kirjaudu nimimerkilläsi BBO:hon.
2. Avaa oikeassa reunassa alimmainen kohta TILI
3. Kohdassa Profiili (joka aukeaa ensin) täytä kohtaan "Oikea Nimi", oma etu- ja sukunimesi.
4.Paina alhaalta sinistä palkkia - "tallenna muutokset".
5. Valmista!

Kilpailuihin ilmoittautuminen:
Parikilpailuihin täytyy ilmoittautua BBO:ssa partnerin ja sinun ollessa yhtaikaa kirjautuneena sisälle. BBO-finlandin kilpailut löytyvät kohdasta PELAA TAI KATSELE BRIDGEÄ -> KILPAILUHENKINEN -> ILMAISKILPAILUT, sillä pelaajat eivät suorita niistä maksua BBO:lle, vaan kootusti suoraan Suomen Bridgeliitolle. SBL:lla on sopimus BBO:n kanssa tästä käytännöstä.

Kilpailulistassa on hurja määrä kilpailuita, joista tulee etsiä oikea kilpailu. Kaikissa BBO-finladin kilpailuissa lukee sana FINLAND, huomaamisen helpottamiseksi. Kilpailun järjestäjä on finbbo.

Itse kilpailussa saatat kohdata joskus saman parin useampaan kertaan (jos paritus on hissinä), tämä on normaalia ja kuuluu asiaan. Kierros vaihtuu lennosta heti kun viimeinenkin pöytä on pelannut, eli peliaika ei ole vakio.
Ennen kuin tulet mukaan kilpailuihin kannattaa hieman harjoitella BBO:ssa pelaamista, vaikka tuttujen kavereiden kanssa, ihan omassa pöydässä. Pian olet valmis tulemaan mukaan kilpailuihin! Erinomainen harjoittelu ja kilpailupaikka ovat BBO-finland Tulokas-kilpailut!

Pelimaksujen suorittaminen:
BBO-finlandin toiminta on maksullista, vaikka parikilpailut löytyvätkin BBO:sta ilmaiskilpailujen puolelta. SBL:lla on BBO:n kanssa sopimus asiasta. Normaalihinta peleille on 2€/kerta, mutta viikonlopun pidempi VP-kilpailu maksaa 3€. Liitto laskee pelisuoritukset 4 viikon välein maksettaviksi.
On äärimmäisen tärkeää, että suoritatte maksut ohjeiden mukaan. Ei siis yksittäisiä maksuja!
Tämä on siksi tärkeää, että pieniä maksuja suoritettaessa, ilman viitettä, pankki- ja kirjanpitokulut vievät lähes koko maksun. Lisäksi maksuja joudutaan seuraamaan "käsin", joten tällaiset tipahtelevat, kummallisilla summilla olevat, maksut lisäävät työn määrää.
Kilpailumaksujen laskutuskausi on 4 viikkoa. Maksut julkaistaan liiton verkkosivuilla, liiton FB-tille laitetaan linkki maksutiedotteeseen, sekä kerhoille lähetetään myös linkki maksutiedotteeseen.
Maksutiedotteen yhteydessä julkaistaan myös ohjeet maksun suorittamiseksi.

• Maksut maksetaan jälkikäteen neljän viikon välein, liiton julkaiseman listan mukaan
• Pelimaksut lasketaan maksettavaksi aina 4 viikon välein (ma-su x4) näin pelikertoja on helppo seurata
• Pelimaksut julkaistaan:
SBL:n verkkosivuille
Linkkinä SBL:n facebookiin
Linkkinä kerhojen postituslistalle
Lasse Utter julkaisee linkin BBO-finland pelien aikana pelaajille sekä tiedottaa kaikkia BBO-finland jäseniä viestillä BBO:ssa.
• Maksuaikaa on 2 viikkoa (suositellaan maksua heti, ettei jää maksamatta!)
• Mikäli maksususi jäävät maksamatta, menetät pelioikeutesi BBO-finlandissa (kilpailukielto)
• BBO-finland kilpailukiellot astuvat voimaan heti, kun maksut ovat myöhässä. Maksamattomat maksut julkaistaan liiton verkkosivuilla ja tiedotteesta laitetaan linkit Facebookiin ja kerhojen postituslistalle.
• Kilpailukielto kumoutuu, kun maksut suorittaa ja ne näkyvät tilillä. (tästä on ohjeet ilmoituksen
Tervetuloa mukaan.

Seuraa tiedotusta SBL:n verkkosivuilla www.bridge.fi.

- Hulda Ahonen -
Tervetuloa pelaamaan!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle