Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


2020 SM-joukkuemitalit jaettiin selvillä eroilla

(2020-09-24 06:48:53)

Koistinen - kultaaBridgen arvostetuin SM-kilpailu, SM-joukkuekilpailu pelattiin Bridge Areenalla Helsingissä 19.-20.9.
Kahdeksan finaaliin selviytynyttä joukkuetta kohtasivat kaikki toisensa 20-jaon mittaisissa otteluissa.

Viimevuonna hopealle jäänyt Koistisen joukkue ei tänä vuonna jättänyt tuloksiin spekuloimisen varaa. Voitto oli harvinaisen selvä, sillä loppupisteet 115.98 jättivät toiseksi tulelleen Utterin joukkueen yli 22 pisteen päähän. Ottelusta voi enintään saada 20 pistettä. Koistinen voitti kaikki ottelunsa ja ottelukeskiarvo oli yli 16,5.

Myös Utterin joukkueen suoritus oli vakuuttava. Joukkueen ainoat häviöt tulivat Koistiselle ja Takalaittomalle viimeisellä kierroksella. Utterin joukkueen ero pronssimitalisteihin oli myös todella selvä, yli 25 pistettä. 93.77 pistettä lopussa sai joukkueen keskiarvoksi vähän alle 13,4.

Pronssitaisto olikin sitten hieman tiukempi ja päätyi lopulta Almost female panel- joukkueen eduksi. Pronssi olikin siinä mielessä ansaittu, että joukkue voitti kaikki taakseen jääneet joukueet. Rökäletappiot Koistista ja Utteria vastaan laskivat joukkueen keskiarvon hieman alle medelin.

Edellisvuoden mestareilla, Myllyn Parhailla, ei tänä vuonna peli kulkenut. Vain kaksi voittoa viidestä ja seitsemäs sija oli varmasti karvas pettymys.

Katso kaikki tulokset täältä.

Utter - hopeaa
Kultaa, Koistinen

Vesa Fagerlund - Arttu Karhulahti - Kauko Koistinen - Clas Nyberg - Mika Salomaa - Pekka Viitasalo

Hopeaa, Utter

Pia Erkkilä - Markku Pekkinen - Raija Tuomi - Lasse Utter - Jorma Valta

Pronssia, Almost female panel

Marko Ketola - Meri Korhonen - Elina Laukkanen – Anni Mäkelä - Hulda Nyberg – Pasi Suominen

Almost female panel - pronssia
Kokonaisuutena kilpailu oli erittäin miellyttävä. Koronatauko on tehnyt selväksi sen, että kasvokkain pelaaminen on korvaamatonta. Vaikka pelattiin tosissaan, oli tunnelma ystävällinen ja pöydissä oli lähes poikkeuksetta toverillinen tunnelma.

Vain aika näyttää mihin asiat menevät koronan suhteen. Voimme vain toivoa parasta (ja pestä niitä käsiä!).

Suurkiitos kilpailunjohdolle ja operaattoreille. Maria, Aarne ja Jari tekivät ison työn. Kiitos kuitenkin erityisesti pelaajille hienosta finaalista. Ilman pelaajiahan meillä ei olisi kilpailuita lainkaan.

Koronavuosi on siinä mielessä mielenkiintoinen, että nyt pelataan heti perään SM-parikilpailu, jonka aluemestaruudet ratkotaan jo 10 lokakuuta. Toivottavasti moni pelaaja päättää tulla mukaan tapaamaan harrastustovereita ja kilpailemaan hyvässä hengessä, kuten silloinkin uskon tapahtuvan.

SM-parifinaali pelataan 21.-22.11.

- Hulda Nyberg –

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle