Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Muutoksia BBO-Finlandin kilpailuihin

Lauantaina pelataan 30-36 jaon kilpailu (3€) ja tulokaskilpailut muuttuvat #ilopelata – kilpailuiksi (2020-11-05 07:04:09)

#Ilopelata kilpailut alkavatBBO-Finlandissa on pelattu tulokaskilpailuita, jotka on suunnattu aivan vastikään mukaan tulleille.

Tulokasturnausten aika on ohi. Uusia tulokkaita tulee enää niukalti, joten jatkossa niiden tilalla pelataan #ilopelata turnaus. Rento pelimuoto, jonka alkamisajat ovat entiset. Nyt vähän enemmänkin pelanneet ovat tervetulleita. Ylärajana osallistumiseen on n. 10 MP:tä/pelaaja tai parille yhtensä n. 15 MP. Niin ja tietysti ”Parhaat Tarjoussarjat”-sähköpostipalvelu jatkuu.

Tule mukaan leppoisiin #ilopelata turnauksiin keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18.30, sekä lauantaisin klo 15.00! (hinta 2€) Jakomäärä näissä kilpailuissa on arkena n. 15 jakoa ja lauantaina n. 18 jakoa.

Lisäksi tuodaan takaisin (yleisön pyynnöstä) niinä lauantaina, kun ei järjestetä SBL:n SM- tai MP-kilpailuita, 30-36 jaon VP-parikilpailu (3€). Kilpailu aloitetaan klo 16:00 ja se loppuu arviolta noin klo 20:30. Ensimmäinen kilpailu järjestetään jo lauantaina 7.11.

Seuratkaa BBO-Finlandin tiedotusta kilpailuista. Aloitusaika saattaa vaihtua, mikäli palaute sitä vaatii (voitte siis antaa myös palautetta, mikäli se sopii teille erityisen hyvin!). VP-kilpailujen kilpailumaksut laskutetaan samassa laskutuksessa, kuin kaikki muutkin maksut.

Tervetuloa pelaamaan BBO-Finlandin tapahtumiin!

Hulda Nyberg ja BBO-Finland toimijat

#Ilopelata kilpailut alkavat

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle