Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


RealBridge tulee BBO:n rinnalle SBL:n pelialustaksi

Realbridgessä pelaaminen muistuttaa paljon kasvokkain pelattavaa bridgeä. Tervetuloa kokeilemaan! (2021-01-20 13:01:30)

RealBridgeä kokeilemassa.Pelaamisen siirryttyä koronan vuoksi verkkoon tarvitaan enemmän ”oikeaa” bridgeä muistuttava verkkopelaamisen alusta. RealBridge on sellainen.

Olen päässyt kokeilemaan pelaamista muutamia kertoja ja voin kertoa, että olin yllättynyt siitä kuinka hyvin pelialusta toimi ja kuinka helppoa ja luontevaa pelaaminen siellä on. Toivon, että uskaltaudutte kokeilemaan tätä uutta tapaa pelata bridgeä, sillä se tuo niin kovin kaipaamamme oikean bridgen tuntemuksen.

RealBridgessä:

• Näet- ja voit puhua kanssapelaajille pöydässä, kuten kasvokkain pelattaessa
• Tarjoaminen ja pelaaminen on helppoa
• Alertoinnit ja selitykset voidaan tehdä kuten kasvokkain pelattaessa
• Pelatut jaot on helppo katsoa ja kaikki informaatio löytyy tuloksista (scores)
• Pelaaminen ei vaadi lainkaan asennuksia koneelle, klikkaa linkkiä, istu pöytään ja peli voi alkaa
• RealBridge toimii kannettavilla tietokoneilla, pöytäkoneilla tai sellaisella tabletilla, joka tukee videopuheluita selaimessa. Puhelimella ei voi pelata.
• Lisäksi koneessa tulee olla toimiva mikrofoni ja kamera. Mikäli koneessa ei ole kameraa, voi käyttää myös ulkoisesti tietokoneeseen liitettävää kameraa.
• Voit testata toimiiko koneesi kamera ja mikrofoni tarpeeksi hyvin täällä.
• Ennen ensimmäistä pelikertaa kannattaa tutustua aiheeseen RealBridgen verkkosivuilla.
• Ohjeet pelaamiseen löytyvät (englanniksi) täältä.
• Tervetuloa reippaasti kokeilemaan, pelaaminen on todellakin helppoa!

Tarjoussarja RealBridgessä
Pelien järjestäminen alustalla on maksullista. SBL on tehnyt sopimuksen RealBridgen kanssa ja SBL toimii siellä nimellä BridgeFinland. Testaamme pelialustaa sunnuntaina 24.1. rajatulla porukalla.

Seuraavat pelikerrat ovat avoimia harjoittelustatuksella SBL.n kerhojen jäsenille. Ne ovat maksullisia (2€) ja ne laskutetaan samassa yhteydessä BBOFinlandin laskujen kanssa.

Harjoittelukerhopelit BridgeFinland kerholla:

KE ja TO 27.1. ja 28.1. hinta 2€, pelit alkavat klo 17:30 (samanaikaisesti ei ole BBO-Finlandin pelejä)
KE ja TO 3.2. ja 4.2. hinta 2€, pelit alkavat klo 17:30 (samanaikaisesti ei ole BBO-Finlandin pelejä)

Miten toimin?:

Käyt tutustumassa RealBridgeen ja tarkista, että koneesi kamera ja mikki toimivat siellä (kts. ylempänä). Tarkista että sinulla on kunnollinen nettiyhteys. Täältä löydät ohjeita (englanniksi) selaimen jne. valintaan.

Kilpailuihin ennakkoilmoittaudutaan liiton verkkosivuilla Bilbossa. Sinne tulee myös näkyviin linkki, joka aukeaa noin 30 minuuttia ennen pelejä. Kopioi linkki ja liitä tai kirjoita se selaimen osoiteriville (ei Googleen). Paina enter.

Tulet kilpailuun kirjautumissivulle. Kirjoita oma oikea etunimi ja sukunimi kenttiin. Käytä aina pelatessasi samaa nimeä. ID-numeroon tulee mate-numero. Mikäli olet uusi harrastaja ja sinulla ei vielä ole liiton mate-, eli jäsennumeroa, voit jättää kohdan tyhjäksi, mutta liity viipymättä lähimmän (tai haluamasi) kerhon jäseneksi, niin saat piakkoin numeron. Kilpailuihin voi osallistua vain SBL:n jäsenkerhojen jäsenet.

Selain pyytää lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia. Anna lupa. Paina pelaa. Tulet aulaan, jossa näkyy pöytiä. Etsi partnerisi ja istu häntä vastapäätä.

Normaalit kohteliaat tavat ja kaikki bridgen käytössäännöt ovat voimassa. Tarvittaessa voit mykistää äänesi ja sulkea kamerasi hetkeksi, mutta tällä alustalla on tarkoitus pelata sosiaalisesti, niin, että näemme ja kuulemme toisemme. Mikäli nettiyhteytesi on heikko ja peli pätkii, voi kameran sulkeminen auttaa asiaa.

Kokeneemmat käyttäjät auttavat pöydissä kokemattomampia ja kilpailunjohtajaa voi aina pyytää apuun tarvittaessa.
Peli alkaa pian! Nauttikaa!

Tarjouslaatikko RB
Normaalit pelit, eli BridgeFinland kerhopelit:

10.2. eteenpäin pelit ovat jo normaaleja BridgeFinland kerhopelejä ja hinta on toistaiseksi 3€/ pelikerta. Toistaiseksi pelit ovat keskiviikkoisin ja torstaisin alkaen klo 17:30. Seuratkaa kuitenkin tiedotusta, sillä muutoksia voi tulla. Toimi samoin kuin harjoituspeleissä.

Suomen Cup:

Erityisen hyvin alusta toimii pelattaessa pitkän etäisyyden cup-otteluita verkossa. Näinpä, mikäli joukkueet haluavat, voidaan Suomen Cupin ottelut järjestää RealBridge alustalla. Vuokra on 2€/pelaaja ja se maksetaan kilpailumaksutilityksen yhteydessä.
Miten toimia: Sovitelkaa pelit vastuksen kanssa kuten normaalistikin (aloitusaika ja päivä). Olkaa sähköpostilla yhteydessä osoitteeseen: RBSuomi@bridgefinland.fi ja me toimitamme linkin peliin teille. Jakakaa pelaajalinkki pelaajille. Ohjeistamme kilpailun käynnistyksen erikseen.

Mukavia pelihetkiä BridgeFinlandin peleissä RealBridgessä toivotellen:

Hulda Nyberg
RealBridgeä kokeilemassa.
Tarjoussarja RealBridgessä
Tarjouslaatikko RB

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle