Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


BBOFINLAND kerhopelit 500 peliä vuoden aikana täyteen tänään tuplakisa tänään su 14.3 illalla

(2021-03-14 11:54:31)

Tänään sunnuntaina pelataan järjestyksessä viides sadas (!) korona-ajan BBoFinlandin Bbo:ssa pelattu kerhoturnaus. Ensimmäinenhän pelattiin maanantaina 16.3. 2020. Näiden lisäksi on RealBridgen alustalla pelattu 12 kerhoturnausta. Noista BBo:ssa pelatuista on tulokas/#ilopelataturnauksia kertynyt 126.
Pelaajia on ollut kaikkiaan mukana n 14500 pelikertaa. Tarkkaa lukumäärää hieman sumentaa täyteparien määrä.

Tulokas/#ilopelaturnauksille on ollut selkeä tarve ja pelaajamäärä niissä on ollut jatkuvassa nousussa. Toisin kuin normaali kerhokisoissa Bbo:ssa tai Realbirdgessä ei ole pelkoa, että joka toinen vastus on entinen tai nykyinen Suomenmestari vaan tavallinen kerhopelaaja, joka tarjoo väärin, puolustaa huonosti ja saa käännettyä kotipelit pietiksi aivan kuin muutkin kerhopelaajat.
Perjantaina ensi kertaa olikin täydet 10 pöytää. Toivottavasti ne, joita on ystävällisesti pyydetty poistumaan kisasta, ovat ymmärtäneet, miksi pyyntö on esitetty.

BBO-liigaan tavoite on oma lohko #ilopelatasarjalaisille. Toivottavasti kerhojen rakentavat sielut muodostavat joukkueita ripeästi. Tältä osin liiga voidaan pelata ns suljetuin ovin, joten kibitsilaumojen ahdistelusta ei muodostu ongelmaa.
Ja huom! Ei tämä niin vakavaa ole!

Tämän koronavuoden päättymisen ja uuden alkamisen kunniaksi järjestämme saunnuntai-illan
ratoksi sinänsä jo tutuksi tulleen Bbokerhokilpailun IMP-laskennalla 24 jakoa, mutta 500 promillella korotetuin voittopistein ja pelimaksuin.

Iloisesti tervetuloa!

Finbbo= Markku ja Lasu

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle