Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Pääsiäisenä pelataan BRIDGEÄ!

Pääsiäisen aikana pelataan Nettipääsiäisbridge, eli MP-kilpailuita RealBridgessä. (2021-03-22 13:36:48)

Nettipääsiäisbridge 2021


Tänä pääsiäisenä voit unohtaa mämmit ja munat sekä turhanpäiväisen vitsojen heiluttelun ja keskittyä pelaamaan älypelien kuningasta, bridgeä!

-- edit: HUOM: minimipelaajamäärärajat verkko MP-kilpailuissa ovat muuttuneet. Kts: tiedote.---

Mikäli pääsiäisen muutkin munaukset, kuin bridgepöydässä tapahtuvat, kiinnostavat, voit tietysti osallistua vain osaan tapahtumista.
Kaikki kilpailut pelataan RealBridge-alustalla, jossa näet ja kuulet partnerisi, sekä vastustajasi. Kukaan ei tietenkään kiellä kilpailuissa pääsiäisrekvisiittaa, mutta mikäli päätät pukeutua noidaksi, kannattaa varautua siihen, ettei moni sitä ehkä huomaa; Korona ja karanteeni on muuttanut monta meistä, eikä kaikkia välttämättä parempaan suuntaan.

Pelitarjonta on seuraavanlainen:

Pääsiäisen pelit alkavat pitkänperjantain kokopitkällä (noin 40 jakoa) mixetillä. Kilpailu alkaa klo 11:00 ja siinä pidetään ruokatauko. Jakoja pelataan noin 40. Joillekin pareille kilpailu voi olla yksi Via Dolorosa, mutta ainakin yksi pari käy kilpailun voitokkaasti.

Ilmoittaudu mukaan Pitkänperjantain mixed-parikilpailuun täällä.

Lauantaina vedetään päivällä hieman henkeä, jotta jaksetaan illalla ilakoida bridgen parissa. 3.4. lankalauantaina pelataan pääsiäisen iltaparikisa, joka alkaa vasta klo 19:00. Kilpailussa pelataan noin 30 jakoa.

MP-mixed avaa nettipääsiäisbridgen.Ilmoittaudu mukaan lankalauantain iltakisaan täällä.

Ensimmäisenä pääsiäispäivänä, sunnuntaina 4.4., pelataan pääsiäisen joukkuekilpailu alkaen klo 11:00. Pääsemme piiiiitkästä aikaa pelaamaan ihan oikeaa joukkista, jossa kohdataan useita joukkueita kuten kasvokkainkin. Pääsiäistunnelmaa nostattaa varmasti joukkueen yhteinen laskentahetki aina ottelun jälkeen. Kilpailusta tulevat automaattisesti myös butler-tulokset. Tässä kilpailussa pelataan vähintään 40 jakoa ja siinä on ruokatauko.

Ilmoita joukkueesi mukaan pääsiäisen joukkuekilpailuun täällä.

Pääsiäinen huipentuu bridgen osalta toisena pääsiäispäivänä, maanantaina 5.4., kun pelataan ABC-laskennalla pääsiäisen pääparikilpailu. Kisa alkaa klo 11:00 ja siinä pelataan noin 40 jakoa. Normaaleiden tulosten(A) lisäksi paras B pari (parilla yhteensä alle 80MP) ja paras C-pari (parilla yhteensä alle 20MP) saavat palkinnon ja mestaripisteitä. MP:t lasketaan vuodenvaihteen virallisen tilanteen mukaan. Kilpailussa on ruokatauko.

Ilmoittaudu mukaan ABC-kilpailuun täällä

Tervetuloa pelaamaan bridgeä, tapaaman tuttuja ja viihtymään Nettipääsiäisbridgeen!

Alla vielä pari hyödyllistä linkkiä.

Hyvää pääsiäisen odotusta kaikille!
-Hulda Nyberg -

bridgeä netissäMuistutuksena täältä löytyvät verkkopelaamisen kilpailumääräykset.
Tutustu RealBridge-alustaan ennen pelejä. Täältä löytyy hieman lisätietoa asiasta.Nettipääsiäisbridge 2021
MP-mixed avaa nettipääsiäisbridgen.
bridgeä netissä

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle