Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Etelä-itäinen alue: RealBridge – uusi tapa pelata bridgeä, lähestyy todellista bridgeä.

Kerhopelitoimintaa Etelä-itäisellä alueella RealBridgessä. (2021-05-11 19:31:07)

Hei Bridgen pelaaja

Kerhopelitoimintaa.Onko viimeaikoina tullut mieleen, että bridgeä voisi pelata kuten ennenvanhaan, eli kasvokkain saman pöydän ääressä? Nyt se on lähes mahdollista.

Olemme SBL:ssä tehneet sopimuksen ns. RealBridge-pelimahdollisuudesta ja tulemme pelaamaan sitä myös Etelä-itäisen Suomen seurojen alueella kerhopeleinä, joista myös jaamme voittopisteitä. Organisoijana toimii Etelä-itäisen alueen aluevastaava Kimmo Leppänen.

Pelit pelataan alustalla, josta tietoja tästä linkistä. Vaikka sivusto on englanninkielinen, käytämme sitä supisuomalaisella porukalla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki ne rekisteröidyt bridgen pelaajat, jotka pelaavat bridgeä etelä-itäisessä Suomessa (myös muualta Suomesta saa tulla vierailemaan).

Tarkoituksena on tarjota bridgen pelaamiseen pelialusta, jossa pelaajat näkevät toisensa pelin aikana ja voivat keskustella pelin aikana myös muut kuulumiset. Realbridgeä on testattu pääkaupunkiseurojen kesken ja sen käyttö on todettu helpoksi ja miellyttäväksi.

Toimintaperiaatteet:

Pelioikeus: Pelioikeus on johonkin SBL:n bridgeseuraan kuuluvalla pelaajalla, joka on maksanut pelimaksunsa etukäteen. Vain etukäteen maksettu peli ja nimi ilmoittautislistassa mahdollistavat pelaamisen. Ilmoittautumiseen tarvitaan peliparin molempien pelaajien nimet, seurat, mate-numerot ja sähköpostit.

Peliin saapuminen ja valmistautuminen: Peliin pääsee mukaan ilmoittautumissivun yhteydessä näkyvästä linkistä. Pelaajien omalla vastuulla on testata etukäteen, että heidän kuvayhteytensä ja mikrofoninsa toimivat RealBridge portaalissa. Testaa kamerasi ja mirofonisi täältä.

Aika: Joka tiistai klo 18:00 alkaen (portaaliin tulee saapua viimeistään klo 17:50)

Pelimuoto: Parikilpailu, noin 24 jakoa, noin 6 min/jako, peliä pelataan täysillä pöydillä eli mukaan otetaan 4:llä jaollinen määrä pelaajia. Mikäli pelipari haluaa varmistaa mukaanpääsynsä tulee parin ilmoittautua mukaan ajoissa. Pelitapahtuma on dynaaminen yhtäjaksoinen tapahtuma. Mikäli pelaajia ilmoittautuu alle 3 pöytäkuntaa, pelit peruutetaan.

Mukaan voi myös ilmoittautua nk. varapelaajaksi. Ilmoittaudu tällöin yksin ja laita kerhon kohdalle tieto "varapelaaja1". Varapelaajat ovat sitoutuneet tulemaan paikalle, mikäli pelin onnistumiseksi, tai tasapöytämäärän saamiseksi se on tarpeen. Varapelaajia voi yhteensä ilmoittautua kolme. Mikäli varapelaaja tarvitaan, ei hänen tarvitse maksaa osallistumismaksua. Varapelaajiakin tarvitaan, mutta se ei välttämättä tarkoita, että pääsee pelaamaan.

Voittopisteet: Peleistä annetaan voittopisteet yleisen käytänteen mukaisesti. Näistä tilitetään voittopisteosuusmaksut SBL:ään pelaajien määrien mukaisesti.

Maksu ja pelioikeus: Jokainen pelaaja maksaa 4 euroa/kerta. Maksu suoritetaan etukäteen 5 pelikerran jaksoissa maksamalla ilmoitetulle tilille 20 euroa ennen 1. pelikertaa. Pelioikeus on vain etukäteen pelimaksunsa maksaneilla SBL:n seuroihin kuuluvilla pelaajilla. Ilmoittautumiset tulee suorittaa maanantai-aamuun klo 09:00 mennessä, jolloin myös pelimaksut tulee olla suoritetut. Pelit voi maksaa puhelimitse "mobile paynä" (löytyy ilmoittautumissivulta) tai Kati Sandströmin tilille (kysy tilinumero sähköpostitse Katarina.Sandstrom(ÄT)novia.fi).

Pelitapahtuman sisäisten aikataulujen noudattaminen: Kilpailunjohtaja voi tilanteen vaatiessa poistaa mitätöidä jaon, jos pöytä ei pysy aikataulussa ja jakaa %-osuudet pelipareille nettiongelmien tai muiden viiveiden ilmaantuessa. Jos pelaa hitaasti, voi jäädä jakoja pelaamatta.

Mikäli kiinnostuit tästä uudesta bridgen pelaamisen muodosta, käy tutustumassa pelialustaan edellämainitusta linkistä. Ilmoittautuminen peleihin tapahtuu liiton ilmoittautumisohjelmassa, Bilbossa. Ensimmäisen kilpailun ilmoittautuminen on auki täällä.

Tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin,

Kimmo Leppänen
Etelä-itäisen Suomen aluevalvoja
SBL

Hulda Nyberg
Toiminnanjohtaja
SBL

Kimmo Leppänen - aluevalvoja SBLHulda Nyberg - toiminnanjohtaja - SBL
- H.N.-

EDIT: 19.5.2021 lisätty mahdollisuus ilmoittautua varapelaajaksi. H.N.


Kerhopelitoimintaa.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle