Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


#Ilopelataliigan pronssiottelu huomenna ke 26.5 klo 17.00

(2021-05-25 18:00:57)

#Ilopelataliigaan ilmottautui 13 joukkuetta. 36:n alkusarjaottelun ja 6 pudotuspelin jälkeen ollaan tilanteessa jossa 4 joukkuetta on jäljellä. Semifinaalien jälkeen pudonneet pelaavat pronssiottelun kolmannesta sijasta ja se tapahtuu huomenna klo 17.00, jolloin vastakkain asettuvat Hemmabridge ja Apophis.

Hemmabridge joukkue koostuu AV:n pelaajista Kristina Lindroos-Henriksson, Heli Strandberg, Marita ja Hans Stenbrink. Apophis on porilaisten Hanhisten,Taina ja Sami sekä Hinkkasten, Eero ja Mirja muodostama joukkue.
Alkusarjassa D-lohkossaan Hemmabridge voitti 4 otteluistaan suurinumeroisesti, yhden niukasti ja hävisi yhden selvästi. Pisteiden keskiarvoksi tuli mukavat 13,37, jolla voitti D-lohkon.
Samassa lohkossa Apophis voitti vastaavasti 4 ja hävisi 2 tullen toiseksi keskiarvolla 11,96.

Pudotuspeleissä Hemmabridge voitti niukasti salolaisen Sorsan Poikueen 34-31 mutta jännittävässä semifinaaliottelussa hävisi Feikkikavereille 49-54. Tässä ottelussa Hemmabridge repäisi 6:ssa jaossa mukavan 30-0 johdon, mutta Feikkikaverit kiri raon kiinni vielä ennen puoliaikaa. Ottelussa oli barometriasetus päällä ja viimeisen jaon alkaessa jotkut luulivat, että Hemmabridge oli jo hävinnyt. Viimeisessä oli kuitenkin vielä mahdollista tarjota 4H vaarassa, joka ei oikein ole tarjottava mutta menee nyt kotiin, ellei puolustus keksi valttikääntöjä, mutta pari jäi 1H:an. Kannattaa pelata aina loppuun saakka!

Apophis kohtasi pudotuspelissä ensin Hämeen Voiman ja vahvan alun, 23-0 impiä 6:ssa jaossa, turvin voitti luvuin 45-30. Semifinaaliottelu Oulun Iloisia pelaajia vastaan sujui alussa hyvin, 15 imppiä päällä 9 jaon jälkeen, mutta sitten vastustajien peli alkoi kulkea, siirtyivät 12 jaon kohdalla johtoon, tekivät jopa ensi kertaa elämässään 7NT joka meni kotiin kun oli mukavat 18 tikkiä ja loppunumeroiksi muotoutui 24-71.

Molemmat joukkueet siis D-lohkosta, jossa kohtasivat Hemmabridgen voittaessa 31-7.
Kuinka käy nyt, nähdään huomenna ke klo 17.00 alkaen.

Loppuottelusta tiedotetaan kunhan saadaan aika sovittua.

terv. Markku

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle