Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hangon Bridgeviikon tilannekatsaus 3.6.2021

(2021-06-03 16:58:00)

Hangon Bridgeviikko 9.-18.7.2021Tilanne näyttää siltä, että Hangon Bridgeviikko päästään pelaamaan täysimittaisena.
Ilmoittautumiset avataan Bilboon (osa on jo ehditty avata).

Pyydämme, että pelaajat ilmoittautuvat kilpailuihin mahdollisimman aikaisin, jotta järjestelyjä on helpompi suunnitella. Pelaajamäärien arviointi koronavuoden jälkeen on hankalaa.

Good Evening (2kpl) ja Good Morning HANKO (3kpl) kilpailut järjestetään pelipaikan lisäksi yhtäaikaisesti myös RealBridgessä ja kilpailuista lasketaan yhteistulos. NETTI-kilpailuihin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen ja aamu- ja iltakilpailuihin ei. Toivomme silti, että ilmoittaudutte, mikäli olette tulossa. Kaikkiin muihin kilpailuihin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Mikäli tulee viranomaisrajoituksia ja joudumme rajoittamaan osallistujamäärää, otetaan pelaajia mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tämän tilanteen pyrimme tietysti välttämään mahdollisilla tila- tai muilla ratkaisuilla.

Majoituskapasiteettia pyritään lisäämään koulumajoitusmahdollisuudella, mutta tämä ei ole vielä varmistunut. Tiedotamme asiasta heti kun varmuus asiasta saadaan. Kyseessä on siis edullinen lattiamajoitus, johon tulee olla mukana omat alustat jne.

Ensimmäisen lauantain illanvietto ja junnut vs sennut jalkapallomatsi makkaranpaistoineen ja Suomen Cup - finaaliraamoineen on hyvällä mallilla järjestelyjen suhteen. Huomioikaahan, että sunnuntaina kilpailut alkavat vasta 12:00, jotta voimme viettää yhteistä aikaa ilman pelkoa aikaisesta heräämisestä.

Perjantain HANKO-party, arvomerkkienjaolla ja iloisella ohjelmalla on myös saamassa tarkempia raameja. Perjantaina pelataan vain päivällä, jotta voimme keskittyä illalla juhlistamaan lajimme menestyjiä ja nauttimaan ruoasta, juomasta ja toistemme seurasta. Musiikkiakin on luvassa.

Eli siis kunnon bileet! Tarkemmat tiedot asiasta saamme myöhemmin. Toivomme, että kaikki tulevat mukaan, sillä nyt juhlitaan livebridgen paluuta!

Tässä väliaikatietoja.

Jeeees HANKO tulee!

- Hulda Nyberg -


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle