Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hangon Bridgeviikko kolkuttelee jo ovella! Lue tämä!

Hangon Bridgeviikko järjestetään vuoden tauon jälkeen. (2021-07-07 16:58:10)

Hangon Bridgeviikko alkaa perjantaina!Koronatilanteen ja rajoitusten helpottuessa, myös bridgenpelaajat voivat huokaista helpotuksesta; Hangon Bridgeviikko järjestetään suunniteltuna ajankohtana 9.-18.7.2021.
Pitkä odotus kasvokkain pelattavien MP-kilpailujen avaamiseen on nyt päättynyt. Toivotamme kaikki pelaajat lämpimästi- ja iloisesti tervetulleeksi pelaamaan bridgeä Hankoon. Kilpailuissa noudatetaan tarvittavia turvallisuustoimenpiteitä ja ne järjestetään ajankohdan viranomaismääräykset huomioiden.

HUOM! Jokainen osallistuja! Lue läpi tarkat koronaturvallisuustoimet ja ohjeistukset pelaajille- artikkelista.

Lisäksi olemme varautuneet siihen, että koronaohjeistukset ja muuttuvat viranomaismääräykset saattavat tehdä muutoksia peliaikoihin ja vaatia poikkeusjärjestelyjä.

Pelattavien kilpailuiden tiedot ja ohjeita pelaajille löytyvät täältä

Kilpailuihin on ilmoittautunut jo mukavasti porukkaa. Valitettavasti loppuviikon uusille pelaajille suunnattuihin kilpailuihin (tulokas cup ja ristimerkkikilpailu) ilmoittautuneita on vain vähän. Jotta kilpailut toteutuvat tulee niissä olla minimäärä pelaajia (6 ja 8 paria). Kannustakaa uusia pelaajia tulemaan mukaan!

Pyydän pelaajia mieluummin ilmoittautumaan kilpailuihin ajoissa ja poistamaan ilmoittautumisensa, mikäli ette pääse mukaan, jotta voimme arvioida pelipaikan tilanjakoa paremmin.

Hanko on hieno lomakohdeNäillä näkymin perjantain aloituskilpailua ja viimeisen lauantain Salamana Laiffiksi- kilpailua lukuun ottamatta kaikki kilpailut pelataan Ravintola Voimakasiinissa. 1900-luvun alussa rakennettu graniittinen Voimakasiini sijaitsee Hangon Länsisatamassa osoitteessa Voimakasiini 60.

Voimakasiinissa meitä palvelee anniskeluoikeuksilla varustettu lounasravintola. Aamupelien jälkeen ehtii syömään herkullisen lounaan ennen illan pelien alkamista. Perjantain Good Evening Hanko- ja Salamana Laiffiksi -kilpailut pelataan Ravintola Maretin toisessa kerroksessa. Tämä perinteinen, tunnelmainen ja hämyisä ravintola löytyy liikekeskuksen kupeesta osoitteesta Oikokatu 8.

Seuraa kuitenkin liiton sivujen peli-ilmoituksia, sillä muutokset pelipaikoissa ovat mahdollisia.
Monet ovat varanneet majoituksensa ajoissa ja toivon, että jonkinmoisia majoituksia löytyy vielä mattimyöhäisillekin. Lasse Utterilta voi kysellä lattiamajoituksia liiton sopimasta koulusta (lue lisää täältä. Lasse Utter: 0407478528 • Mobiili

Oheistapahtumien suunnitelmiin on tullut pieniä muutoksia:

Lauantain juniors vs adults leikkimielinen jalkapallotapahtuma alkaa klo 18:30 Regatan Rannassa. Innokkaat osallistujat olkaa yhteydessä Petteri Niemiseen viimeistään lauantain aikana. Tätä seuraa junnutoimikunnan ja SBL:n makkaranpaisto- , mehutarjoilu, sekä illanvietto ja Suomen Cupin raama, jotka alkavat 19:15 Ravintola Maretin terassilla ja sisätiloissa. Tapahtuma on yksityistilaisuus bridgenpelaajille ja on maksuton. Toivomme, että käytätte ravintolan palveluita, jotta pääsemme nauttimaan paikasta myös tulevina Hangon Bridgeviikkoina.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen (joka ei ole pakollinen) Bilbossa, jotta osaamme varautua paremmin kuluvien makkaroiden määrään. Ystävällisesti ilmoittautukaa mukaan, vaikka tulisette vain piipahtamaan.

Ravintolassa näytetään 19:30 alkaen myös Suomen Cupin finaalin raamalähetystä, jota kommentoimassa ovat kaikki paikalla olevat pelaajat (lue expertit).

Perjantaina 16.7. alkaen klo 19:00 järjestetään Illanvietto, Hanko Bridge Party ravintola Pub Grönanissa osoitteessa Bulevardi 17. Ilta alkaa liiton tarjoamilla alkumajoilla ja merkkien ja huomionosoitusten jaolla (myös mixedin palkinnot jaetaan täällä). Tilaisuudessa ei ole ruokatarjoilua.

Yhteinen illanvietto jatkuu livemusiikin säestyksellä vapaamuotoisesti. Ravintolayrittäjän palveluiden käyttäminen on toivottavaa. ILMOITTAUDU tapahtumaan ETUKÄTEEN täällä!

Alla PDF-muodossa korjattu ohjelma – muutokset ja muokkaukset mahdollisia. Seuraa muutoksia kilpailujen ilmoittautumissivuilta.

Puhelinnumeroita Hangossa (Älä soita yöllä!):
Kilpailunjohtajat:
Kati Sandström 040 526 5611
Maria Mylläri 044 974 4217
Anni Mäkelä 050 574 1678
Liisa Jalkanen 050 597 2830
Verkkopelien kilpailunjohto:
Timo Sairanen 040 840 7271
Pelipaikka Voimakasiini 040 033 8133
SBL toiminnanjohtaja
Hulda Nyberg 040 847 6196

Toivotan kaikille mukavaa, turvallista ja rentoa Hangon Bridgeviikkoa

- Hulda Nyberg –Hangon 2021 ohjelma 8.7.2021

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle