Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hanko meni ja hyvin menikin

(2021-07-22 15:44:26)

Suomen bridgenpelaajat odottivatmalttamattonina Covid-19 rajoitusten purkua. Viimein keväällä näkyi pientä valoa tunnelin päässä ja SBL:n hallitus päätti, että kovasti toivottu Hangon bridgeviikko järjestetään.

Kisat käynnissä


Perjantaina 9.7. Hangon Maret-ravintolaan kokoontui nelisenkymmentä bridgenpelaajaa rakkaan harrastuksenmme pariin sen oikeimmassa muodossa - livenä käsvokkain pelaamassa. Oikeilla korteilla. Korttia iskettiin innolla, peli paukkui ja pisteitä (...ja pietejä) ropisi. Lopulta tuloslistan huipulla komeili puheenjohtajamme Janne Seppälän sekä parinsa Marko Rinkisen nimet. Hieno aloitus.

Ensimmäisen viikonlopun perinteikkään Hanko Cupin voitto meni Keski-Suomeen Jouni Juuri-Ojan ja Oskari Koivun toimesta. Lauantai-illan päätapahtuman, Juniorit vs. aikuiset jalkapallo-ottelu ratkesi niukasti junnujen eduksi. Pelin jälkee vietettiin aikaa makkaran merkeissä. Samaan aikaan pelatussa Suomen Cup finaalissa vastakkain asettuivat kestosuosikit Kauko Koistinen ja Lasse Utter joukkueineen. Tiukkaakin tiukemman taiston voitti tällä kerralla Lasse Utterin johtama joukkue. Voittaneessa joukkueessa pelasivat Lasun lisäksi Jouni Juuri-Oja, Kari Engelbarth ja Petri Ukkonen. Aiemmilla kierroksilla voittajajoukkueessa pelasivat myös Osmo Kiema, Ari Pöppönen ja Jorma Valta. Kuvia finaalista.

Viikon aikana kisoja ja voittajia saatiin useampia. Oskari Koivu voitti viikon aikana kolme isompaa parikilpailua, kaksi niistä Antti Aimalan kanssa. Hyvä Suomen nuoret! Toisen viikonlopun B-SM kilpailuissa saatiin tietenkin uudet voittaja. Parimestaruuden nappasi Porin Bk:n Taina ja Sami Hanhinen. Joukkiksen voitto meni ylivoimaisesti Keskisen edustusjoukkueelle: Jarkko Luokkakallio, Susanna Yli-Suomu, Jarmo Reinikainen ja Mika Kyngäs.

Cup voittajat 2021
Kaikkiaan Hangon bridgeviikko oli jälleen menestys. Viikon aikana oli kertyi yli yhdeksänsataa pelikertaa. Kilpailunjohtotiimi Kati Sandströmin johdolla oli hyvässä iskussa. Pelipaikalla oli välillä hiirenhiljaista ja peli sujui ripeästi. Järjestyshäiriöitä ei ollut. Pelaajat olivat tulleet paikalle nauttimaan kesästä, bridgestä ja ennen kaikkea toistensa seurasta. Bridge on sosiaalinen peli.

Seuraavaksi kilpailukalenteri osoittaa pohjoiseen Kajaanin ja Pyhäsalmen kesäkisoihin.

Kaikki tulokset.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle