Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


On aika ilmoittautua vuoden TÄRKEIMPÄÄN parikilpailuun !

(2021-09-21 22:34:08)

Alueiden parimestaruudet 2021 pelataan lauantaina 02.10.

Alueiden parimestaruudet ratkotaan lauantaina 02.10.2021 neljällä paikkakunnalla, alueiden mestaruuskilpailut toimivat samalla karsintana SM-parifinaaliin, joka pelataan Bridge Areenalla 20.-21.11.2021. Finaaliin selviää sääntöjen mukaisesti 36 paria. Vuoden 2019 mestaruuden voittanut pari Kauko Koistinen ja Clas Nyberg ovat oikeutettuja suoraan finaalipaikkaan. (Vuonna 2020 ko kisaa ei pelattu)
Alueen jatkopaikat määräytyvät suoraan osallistujamäärien mukaan. Mitä suurempi määrä pareja ilmoittautuu oman alueensa mestaruuskilpailuun, sitä suurempi määrä pääsee kyseiseltä alueelta finaaleihin. Huomioikaa, että voitte osallistua myös pelkästään aluemestaruuskilpailuun, mikäli finaalien ajankohta tai paikka ei sovellu teille. Mainittava ilmoittautumisen yhteydessä !
SM-parikilpailu on koko bridgevuoden arvostetuin parikilpailu Suomessa. Tästä syystä moni kerho tukee jäseniensä osallistumista tapahtumaan.
Alueiden mestaruuskilpailuita järjestetään tänä vuonna neljä. Etelä-Itä Helsinki, Etelä-Länsi Somero, Keskinen Kuopio ja Pohjoinen Oulu.
Pitkällä tähtäimellä on kerhojen etu, että pelaajat osallistuvat myös SM- ja MP-kilpailuihin. Pelin taso kerhoilla nousee väistämättä, kun pelaajien vastus paranee ja pääsee keskustelemaan useampien harrastajien kanssa jaoista. Lisäksi pelaajat saavat uusia tuttavia ja partnereita, jotka näkyvät myös lisääntyvinä pelikertoina kerhoilla.
SM-aluekarsintaan voivat osallistua kaikki SBL:n jäsenkerhojen jäsenet. Uusien sääntöjen mukaan kuka tahansa voi pelata minkä tahansa alueen mestaruudesta. Kilpailussa pelataan vähintään 48 jakoa. Kilpailun järjestämisestä vastaa aluevastaava ja kilpailussa noudatetaan SBL:n kilpailumääräyksiä.
Mahdolliset kysymykset voi osoittaa aluevastaaville:
Etelä-Itäinen Kimmo Leppänen 045-1358562
Etelä-Läntinen Martti Meronen 0400-189240
Keskinen Petteri Nieminen 040-8498970
Pohjoinen Seppo Sauvola 040-8450795
Mikäli et tavoita oman alueesi yhteyshenkilöä, voit soittaa muillekin aluevastaaville. Osa meistä on edelleen työelämässä ja ajoittain vaikeasti tavoitettavissa.
Vain teot puhuttelevat, joten ilmoittaudu pelaamaan

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle