Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Mixed SM-kilpailut Salossa 9.-10.10.

(2021-10-05 10:06:56)

Mixed 2021SM-kilpailusyksy jatkuu Mixed SM-kilpailuilla ensi viikoloppuna. Kisat pelataan Salon lukio tiloissa. Järjestävä Salon Bridgekerho on tilannut lauantaille lounaan hintaan 10 €/henkilö. Merkitse X nimesi perään, jos syöt pelipaikalla. Sunnuntaina tarjolla on bridgekahvilan tuotteita.

Ilmoittautuneita pareja on jo 25. Parikilpailussa pelataan sääntöjen mukaan vähintään 40 jakoa. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan kilpailuun keskiviikkoiltaan asti. Kilpailu pelataan lauantaina 9.10. klo 11:00 alkaen ja kilpailunjohtajana toimii Hannu Salminen.

Mikä ilahduttavinta myös sunnuntain joukkuekilpailusta tulee kunnon kisa, sillä mukaan on ilmoittautunut jo kymmenen joukkuetta. Joukkuekilpailussa kilpailunjohtajana jatkaa Hannu, mutta ilmoittautumisaikaa on hieman pidempään, torstai-iltaan asti. Kokoa joukkue ja ilmoittaudu ihmeessä mukaan.

Kilpailu titteleistä tulee olemaan kova. Paikalla on useita entisiä - ja tulevia - mixed-mestareita. Parikilpailussa voiton voi viedä ennakkoarvailujen mukaan ainakin kymmenen eri paria. Näiden lisäksi on aina sijaa yllätyksille. Bridge on välillä arvaamaton laji. Mikäs sen parempaa kuin viettää aikaa mahtavan harrastuksemme parissa!

Vaikka kokoontumis- ja osallistumisrajoitukset onkin purettu, vaatii koronatilanne yhä pelaajilta ja kilpailuorganisaatiolta erityistoimia, jotta voimme pelata turvallisesti.

Muistattehan, ettei sairaana tai oireisena saa tulla pelaamaan! Lisäksi hyvä käsihygienia ja muukin huolellisuus esimerkiksi turvavälien pitämisessä tulee muistaa.

Toivotan hyviä kilpailuja, peli-iloa, onnistumisia ja menestystä kullekin omalla tasollaan!- 5.10. - ts -

Mixed 2021

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle