Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Swiss SM kilpailuun ilmoittautunut jo yli 30 paria! (päivitetty 26.10.)

Kilpailu pelataan Tampereella 30.-31.10. (2021-10-23 14:34:28)

Tervetuloa mukaan!


Kaksipäiväinen Swiss-imps parikilpailu pelataan vihdoin 30.–31.10. Tampereella hotelli Rosendahlin talvipuutarhassa. Kilpailua on nyt jouduttu siirtämään ensin vuodella ja sitten vielä lisää.

Pelaajat ovat hienosti löytäneet takaisin kilpabridgen pariin ja kilpailussa onkin jo 30 ilmoittautunutta paria. Swiss-Imps kilpailu on siitä hieno kilpailu, että se pelataan vihreänä hissinä. Tämä tarkoittaa sitä, että joka kierroksella vastustajat katsotaan tilanteen (tai lähes tilanteen) mukaisesti. Niinpä pöydässä 1 pelaavat teoriassa kilpailussa kärjessä olevat kaksi paria. (Ensimmäinen kierros siidataan.)

Käytännössä laskentaohjelma ei kuitenkaan anna tulla uudelleenkohtaamisia parien välille, joten ihan tarkkaa tilannetta ei voi kärkipöydistä tulkita. Mikäli kuitenkin löydätte parisi kanssa toisenne pöydästä 1 NS-suunnasta, voi aika rauhallisin mielin todeta, että aika mukavasti menee :).

Tässä on myös se kiva puoli, että tuoreemmat kilpapelaajat eivät joudu jatkuvasti pelaamaan kaikkein kovimpia pareja vastaan ja pelikokemus on tällöin mukavampi. Toisaalta ainahan on mukaa päästä pelaamaan jokusen kerran huippujakin vastaan ja ainakin jutustelemaan tauoilla.

Kilpailuun voi ilmoittautua vielä 27.10. keskiviikkoon asti (klo 21:00). Joten vielä ehtii mukaan. Mukaan on ilmoittautunut pelaajia jo ympäri Suomen, joten tuttuja ja uusiakin naamoja pääsee morjestamaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Maria Mylläri- itsekin kyseisen kilpailun voittanut pelaaja, toimii kilpailunjohtajana. Pelit alkavat lauantaina klo 11:00, mutta ilmoittautuminen ja maksut tulisi suorittaa ennen kilpailua, joten olkaa maksamassa viimeistään 20 minuuttia ennen pelien alkamista. Kilpailumaksuja voi tulla maksamaan heti kymmenen jälkeen.

Pelipaikalla on tarjolla lounas (ravintolassa) molempina päivinä (keitto) hintaan 10€/lounas. Pelipaikan saamisen ehtona oli lounastarjoilu, joten toivomme että mahdollisimman moni syö pelipaikalla lounaan.

(editoitu lisätietoa tiistaina)
Lounastauko on molempina päivinä noin 40 minuuttia (kilpailun aikataulu varmistuu torstaina). Pelipaikan läheisyydessä ei ole muita ruokapaikkoja, mutta paikan päälle on neuvoteltu edullinen lounas molemmille päiville. Sopimuksessa SBL maksaa kaikki lounaat yhdellä maksulla, joten osallistujien tulee maksaa lounaat pelimaksun yhteydessä kilpailunjohdolle.
Maksuvälineinä käyvät kortti (mieluiten) ja käteinen.
Mobilepaylla ei valitettavasti voi tällä kertaa maksaa.

Lauantaina tarjolla on: Lihakeittoa (rajoitettu määrä kasvisvaihtoehtoa) ja
Sunnuntaina tarjolla on: Lohikeittoa (rajoitettu määrä kasvisvaihtoehtoa).

Pelialueella ei ole omaa kahvilaa tai baaria, vaan virvokkeet ja mahdollinen pikkupurtava on noudettava ylemmästä kerroksesta hotellin vastaanoton baarista. Pelialueen reunalla, oleskelualueella, on tarjolla itsepalveluna kahvia. Voit lunastaa kahvioikeuden pelimaksun maksamisen yhteydessä hintaan 2€/päivä. Eli, mikäli haluat pelata, syödä lounaat ja nauttia kahvia molempina päivinä sen ollessa tarjolla, on maksusi pelimaksun lisäksi 24€. (yhteensä siis 74€) Mikäli maksat käteisellä, varaudu mielellään tasarahalla.

Kilpailussa kaikki aloituspaikat, tarkastettavat kierrostulokset ja muu informaatio tulee verkkoon (www.bridge.fi). (Tämä on koronaturvatoimi, sekä säästää paperia). Kilpailussa on siis oikeus pitää puhelinta päällä äänettömällä. Kesken kierroksen ei pelipöydästä kuitenkaan saa poistua puhelimen kanssa, vaan puhelin on jätettävä pöytään. Mikäli puhelin soi, tai puhelinta käyttää väärin, tulee siitä normaalit pisterangaistukset.


Itse kilpailussa pelataan sääntöjen mukaisesti reilusti jakoja (määrä riippuu osallistujamäärästä). Kilpailun ennakkosuosikkeja on aina vaikea heitellä näin koronatauon jälkeen, mutta hallitsevat mestarit, Clas Nyberg ja Arttu Karhulahti, aina vakuuttavat avoimen maajoukkueen parit Vesa Fagerlund ja Kauko Koistinen ja Mika Salomaa ja Pekka Viitasalo, sekä selvästi hyvässä pelikunnossa olevat mixed SM-mitalistit Elsinen-Elsinen ja Berglund – Arle, ovat varmasti varteenotettavia mitalisuosikkeja. Kilpailuun on ilmoittautunut paljon hyviä pareja, joten kärkikolmikkoon on tunkua, se on varma. Jo keskitulokseen pääseminen on tässä kilpailussa saavutus! Kilpailusta tehdään yhden pöydän BBO-lähetys.


Tarkka aikataulu ja kilpailuohjeet julkaistaan torstaina.


Muistutamme pelaajia myös siitä, ettei pelaamaan sovi tulla oireisena, tai mikäli on altistunut koronalle ennen kilpailua. Muistakaa myös hyvä käsi- ja yskimishygienia (käsidesiä tarjolla). Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Tervetuloa mukaan kilpailuun ja tapaamaan muita pelaajia!


- Hulda Nyberg –

Juttua editoitu tarkemmilla tiedoilla ja ohjeilla 26.10.2021. /H.N.
Tervetuloa mukaan!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle