Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Kilpailukalenteri 2022 on julkaistu

(2021-12-06 08:49:37)

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Hyvä lukija

Liitteenä SBL:n kilpailukalenteri vuodelle 2022.

Alueohjausryhmä on nyt sijoittanut kerhojen MP-kilpailut kalenteriin. Kiitos kerhoille sovitteluhalukkuudesta!

Nyt kun kalenteri on julkaistu, voidaan sinne vielä lisätä kilpailuja tai sitä voidaan tarkentaa, tarkkoja aikoja muuttaa jne. Mikäli omalla kerhollasi ei vielä ole kilpailua, ja haluatte sellaisen kalenteriin lisätä, olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen tai alueenne valvojaan. Katsotaan yhdessä mikä onnistuu!

Päivitetty kalenteri löytyy liiton verkkosivuilta kilpailut-kohdasta, aivan alhaalta (kilpailukalenteri 2022).

Rally- ja ABC-sarjojen osakilpailut löytyvät kalenterista. Hakemuksia olisi voinut olla enemmänkin.

On lajillemme elintärkeää, että pelaajat palaavat lajin pariin. Toivon, että jäsenkerhot panostavat omiin kilpailuihinsa ja ihmisten viihtyvyyteen, sekä kannustavat jäseniään osallistumaan lajimme SM-kilpailutapahtumiin.

Jo kaksi vuotta tauolla ollut kerholiiga jatkuu vihdoin syksyllä. Kerholiiga on hieno mahdollisuus luoda yhteishenkeä omalla kerholla ja muistuttaa, että todellakin kaikki mahtuvat mukaan!

Ensimmäinen ABC-sarjan kilpailu pelataan Pieksämäellä.


Bridgevuosi 2022 on todella monimuotoinen, sillä PM-kilpailujen järjestämisvastuu on Suomen Bridgeliitolla (siirrettiin vuodelta2021) ja olemme saaneet mahtavan mahdollisuuden lajin näkyvyyden parantamiseen yhden lajimme Euroopan huipputapahtuman Champions Cupin järjestämisoikeuden myötä.

Molemmat tapahtumat tarvitsevat vapaaehtoisia auttajia, ja uskon vakaasti, että sekä Kuopiosta, että Helsingistä näitä auttajia löytyy! PM-kilpailujen yhteydessä pelataan myös ns. yleisölle avoimia MP-kilpailuita, joten toukokuun loppuun kannattaa suunnitella matka Kuopioon.

Bridgerallikausi alkaa heti vuoden alusta Turussa.


Tämän lisäksi SM-viikko tapahtuma järjestetään Salossa 30.6.-3.7., johon SBL osallistuu. Salon Bridgekerho on tietysti mukana järjestelyissä ja SM-viikon tohinassa. Toivon, että SM-viikolla pelattavaan Swiss SM-kilpailuun osallistuu mahdollisimman moni pelaaja, sillä lajin näkyvyys tietysti lisääntyy, mitä enemmän osallistujia kilpailussa on.

Mahtavaa pelivuotta 2022!

Ja samalla mitä parhainta ja arvokkainta Suomen itsenäisyyspäivää!

Hulda Nyberg
Toiminnanjohtaja SBL
6.12.2021

Ensimmäinen ABC-sarjan kilpailu pelataan Pieksämäellä.
Bridgerallikausi alkaa heti vuoden alusta Turussa.
Kilpailukalenteri 2022__6.12.2021 versio

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle